Glampings

Combineer je hang naar eenvoud en natuur met alle comfort en luxe van thuis. Kamperen is prima, maar afzien is allang niet meer nodig. Glamping, ofwel glamorous kamperen is de nieuwe trend. Wel alle rust en privacy van een tent, maar met alle gemakken die je maar wenst. Bed, bad, volledig ingerichte keuken en een veranda waar je heerlijk tot rust kunt komen. Beloon jezelf met een heerlijke natuurvakantie, met nét een beetje meer. Supertrips heeft een overzicht van de beste glampings in Europa. Dus ben je op zoek naar een glamorous kamperen accommodatie? Deze glampings vind je bij Supertrips! 

Wat is Glamping?

Glamping is een samenstelling van de woorden ‘glamourous’ en’ kamperen’. Bij glamping kampeer je in een luxe accommodatie op de mooiste plekken van de wereld. Op Supertrips vind je de leukste glampings van heel Europa. Bij Glamping kampeer je niet in een standaard tent, nee. Het zijn luxe ingerichte safaritenten, prachtige boomhutten, luxe lodges en nog veel meer. Kijk maar eens bij de verschillende typen die we aanbieden. Bij Glamping speelt de belevenis ook een grote rol, zo vind je bij ons glampings in de duinen, maar ook Oer-Hollandse glampings met uitzicht op het boerenleven. Op dit moment zijn de glampings met boomhutten en luxe safaritenten aan het water erg populair. Boek deze glampings dus snel voor je vakantie in 2019, want de tijd leert dat de accommodaties snel vol zijn.

In Europa bieden we de mooiste glampings in, bijvoorbeeld in Spanje, Frankrijk, Italië, Kroatie en Portugal. Hier kijken we ook naar de geschiktheid van de glamping voor kinderen. Lees er hieronder meer over en zoek direct je favoriete glamping met kinderen uit in Europa.

Glampings in heel Europa

Op Supertrips hebben we verschillende Glamping locaties in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Verblijf in een safaritent met luxe bad in Italië. Of beleef een mooie vakantie in een yurt tussen de olijfbomen. Maar je kan ook genieten van een unieke overnachting in een tipi of een pipowagen die zeer knus is ingericht. Voor elk wat wils, ontdek welke originele overnachting bij jou past!

Tip: De beste Glampings vind je op Supertrips!

Populaire Glampings van 2019

Op Supertrips houden we ons continu bezig met de glampings van dit moment. Dus ben je op zoek naar de populaire glampings van 2019? Bekijk dan vooral ons aanbod. In 2019 zijn glampings in landen als Italië, Kroatië en Slovenië erg populair. Deze landen zijn absoluut in opkomst en hier zijn prachtige volledige nieuwe glampings te vinden.