Glamping

Combineer je hang naar eenvoud en natuur met alle comfort en luxe van thuis met glamping. Kamperen is prima, maar afzien is allang niet meer nodig. Glamping, ofwel glamorous kamperen is de nieuwe trend. Wel alle rust en privacy van een tent, maar met alle gemakken die je maar wenst. Bed, bad, volledig ingerichte keuken en een veranda waar je heerlijk tot rust kunt komen. Beloon jezelf met een heerlijke natuurvakantie, met nét een beetje meer. Supertrips heeft een overzicht van de beste glampings in Europa. Dus ben je op zoek naar een glamorous kamperen accommodatie? Deze glampings vind je bij Supertrips! 

Wat is Glamping?

Glamping is een samenstelling van de woorden ‘glamourous’ en’ kamperen’. Bij glamping kampeer je in een luxe accommodatie op de mooiste plekken van de wereld. Op Supertrips vind je de leukste glampings van heel Europa. Bij Glamping kampeer je niet in een standaard tent, nee. Het zijn luxe ingerichte safaritenten, prachtige boomhutten, luxe lodges en nog veel meer. Kijk maar eens bij de verschillende typen die we aanbieden. Bij Glamping speelt de belevenis ook een grote rol, zo vind je bij ons glampings in de duinen, maar ook Oer-Hollandse glampings met uitzicht op het boerenleven. Op dit moment zijn de glampings met boomhutten en luxe safaritenten aan het water erg populair. Boek deze glampings dus snel voor je vakantie in 2024, want de tijd leert dat de accommodaties snel vol zijn.

Glamping in Frankrijk, Spanje, of Nederland

In Europa bieden we de mooiste glampings in, bijvoorbeeld in Spanje, Frankrijk, Italië, Kroatie en Portugal. Hier kijken we ook naar de geschiktheid van de glamping voor kinderen. Lees er hieronder meer over en zoek direct je favoriete glamping met kinderen uit in Europa. Ook hebben we het per aanbieder geslecteerd, zo hebben we glampings van vacanceselect, maar ook van farmcamps, villatent en vodatent. Daarnaast kun je op Supertrips natuurlijk filteren op land of type bestemming. Wil je een midweekje genieten van een glamping overnachting in Nederland? Of wil je juist wat langer op vakantie naar het buitenland en daar in een glamping accommodatie slapen. Op onze website vind je veel bijzondere glamping overnachtingen. Hier moet wel iets voor jou bij zitten!

Glampings in heel Europa

Op Supertrips hebben we verschillende Glamping locaties in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Verblijf in een safaritent met luxe bad in Italië. Of beleef een mooie vakantie in een yurt tussen de olijfbomen. Maar je kan ook genieten van een unieke overnachting in een tipi of een pipowagen die zeer knus is ingericht. Voor elk wat wils, ontdek welke originele overnachting bij jou past!

Slapen in een safaritent, trekkershut of yurt

Glamping is slapen in een bijzondere accommodatie. Zo kun je slapen in een compleet ingerichte safaritent. Deze luxe tenten zijn vaak helemaal compleet ingericht, dit betekent dat je een badkamer met toilet in je tent hebt. Zo hoef je niet meer met je toiletrol de glamping over. Je kunt ook slapen in een originele yurt, soms ook compleet met sanitair. Of slaap in een luxe trekkershut. Op onze website hebben we de glampingaccommodaties die te boeken zijn bij de locaties vermeld, zo zie je in één opslag welke glamping mogelijkheden er per locatie zijn. Lekker handig!

Top 10 glampings 2024

Op Supertrips houden we ons continu bezig met de glampings van dit moment. Dus ben je op zoek naar de populaire glampings van 2024? Bekijk dan vooral ons aanbod. In 2024 zijn glampings in landen als Italië, Kroatië en Frankrijk erg populair. Deze landen zijn absoluut in opkomst en hier zijn prachtige volledige nieuwe glampings te vinden. Maar je kunt ook dichterbij blijven en een glamping in Nederland boeken. Zo hebben glamping in Nederland hele gave boomhutten. Dus wil je avontuurlijk overnachten dichtbij huis? Bekijk dan ook deze glampings in Nederland.

Wil je de top 10 glampings 2024 op een rijtje hebben? Bekijk dan ons blog over de top 10 glampings in 2023.

Tip: De beste Glampings vind je op Supertrips!

Veelgestelde vragen over Glamping

Wat is glamping?

Het woord glamping is een samenvoeging van de woorden glamorous en camping. Het is dus luxe kamperen! Een combinatie van een kampeer ervaring maar wel met de luxe zoals je thuis gewend bent. Heerlijke boxspring bedden, een vaatwasser en bijvoorbeeld een jacuzzi of hottub.

Waar vind ik glamping overnachtingen?

Op Supertrips.nl vind je veel mooie glamping overnachtingen in heel Europa! Bijvoorbeeld een mooie safaritent in Nederland, een bijzondere dome tent in Frankrijk of juist een glamping overnachting in Spanje.

Wat zijn de meest populaire glamping overnachtingen?

In ons blog top 10 glampings 2024 vind je de meest populaire glamping overnachtingen van dit jaar!