Supertrips Blog

Vakantie Lanzarote

Vakantie Lanzarote

Bij Supertrips vonden we het hoog tijd om even wat zonnestralen op te doen in het buitenland, terwijl in Nederland het winterse weer zich liet gelden. En begin januari was het zover: we gingen op vakantie! Lanzarote, een zonzeker eiland van de Canarisch eilanden was de bestemming. Zon, zee, strand, tapas en de Spaanse sfeer stonden op ons te wachten. Lees hieronder onze ervaring bij een unieke accommodatie op Lanzarote en wat leuke tips voor uitstapjes op dit eiland.

Lees verder

Glamping op het water

Glamping op het water

Recreatiepark TerSpegelt wint Vakantiebeurs Award

Innovatie prijs voor nieuwe WaterLodges, glamping op het water

Op 12 januari 2016 werden weer de Vakantiebeurs Awards uitgereikt. En het Eerselse Recreatiepark TerSpegelt is in de prijzen gevallen. Namelijk voor meest innoverende product in de categorie Kampeer & Camping!

Lees verder

Hotel Klooster Elsendael

Romantisch overnachten in een klooster

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Waarbij het belangrijk is dat je slaapt in een uniek gebouw en in een natuurrijke & historische omgeving? Kom dan romantisch overnachten in Hotel Klooster Elsendael te Boxmeer. Zie onderaan het artikel een exclusieve aanbieding voor een overnachting in dit unieke hotel!

Lees verder

kerstmarkt 2015

Kerstmarkt 2015

Ook al moeten Sinterklaas nog arriveren in ons koude kikkerland, staan wij al te popelen om leuke kerstmarktjes te bezoeken. Als je rondloopt op een kerstmarkt, dan word je helemaal warm vanbinnen. Je vindt op een kerstmarkt houten kraampjes, vele lichtjes, lekker eten, glühwein & warme chocolademelk en mooie kerstversiering die je kunt kopen, wij houden ervan! Jij ook? Lees dan snel verder, want wij hebben een aantal leuke aanbiedingen verzameld voor het bezoeken van een kerstmarkt 2015!

Lees verder

Huurauto IJsland

Autoverhuur in IJsland

Goedkoop auto huren in IJsland

IJsland is een zeer geschikt land voor een roadtrip en daarbij is het van belang dat je een goede auto hebt. Als je niet met je eigen auto gaat, dan is het ideaal om een huurauto te huren. Wij hebben zelf in september 2015 een roadtrip gemaakt in IJsland. Lees hier onze ervaringen! en hebben ook een moet kiezen tussen het uitgebreide autoverhuur in IJsland. Maar waar je moet opletten bij het huren van een auto in IJsland? Dat lees je hieronder.

Lees verder

Roadtrip in IJsland

Roadtrip door IJsland

Afgelopen september had Supertrips het geluk om een roadtrip door IJsland te maken. En wat een ervaring is dat! Wij hebben onze accommodaties van tevoren geboekt via AirBnB en Booking.com en onze huurauto via Sadcars.com. We hebben 7 dagen lang het Zuid-Westen van IJsland verkent met een ‘ouderwetse’ landkaart! En IJsland is absoluut een aanrader. Hieronder kan je onze hoogtepunten en tips lezen.

Lees verder