Supertrips Blog

Glamping Italie

Glamping in Italië

Weet je waar je tegenwoordig ook luxe kan kamperen op een glamping? Italië – het land van de romantiek! Een rondvaart door Venetië, een bezoek aan het modebewuste Milaan, of een tour door het historische Rome met het Colosseum en Vaticaanstad. En er valt natuurlijk nog veel meer te ontdekken in Italië.Lees verder

Glamping leverancier

Op zoek naar een Glamping leverancier?

Heb je altijd al een bijzondere B&B of camping willen beginnen waarbij mensen kunnen overnachten in een unieke accommodatie? Ben je erover aan het nadenken om een tent te kopen waarin je workshops kan houden, teambuilding uitjes kunt organiseren of waar je met de welpen van de scouting in kan zitten? Denk er dan eens aan om een yurt of tipi-tent te kopen bij een glamping leverancier.

Lees verder

Temple bar Dublin

Stedentrip Dublin

Wij kozen in februari voor een Stedentrip Dublin! De hoofdstad van Ierland, de stad van Jameson, Guinness, het beroemde Temple Bar district met zijn pubs met live (celtische) muziek. Maar ook de stad van muzieklegende U2, waar je helaas alleen nog maar de resten van de bekende studio “waar het allemaal begon” kan bekijken, maar als eerbetoon is er nog een gravity wall gemaakt op deze historische plek.Lees verder

Vakantie Lanzarote

Vakantie Lanzarote

Bij Supertrips vonden we het hoog tijd om even wat zonnestralen op te doen in het buitenland, terwijl in Nederland het winterse weer zich liet gelden. En begin januari was het zover: we gingen op vakantie! Lanzarote, een zonzeker eiland van de Canarisch eilanden was de bestemming. Zon, zee, strand, tapas en de Spaanse sfeer stonden op ons te wachten. Lees hieronder onze ervaring bij een unieke accommodatie op Lanzarote en wat leuke tips voor uitstapjes op dit eiland.

Lees verder

Glamping op het water

Glamping op het water

Recreatiepark TerSpegelt wint Vakantiebeurs Award

Innovatie prijs voor nieuwe WaterLodges, glamping op het water

Op 12 januari 2016 werden weer de Vakantiebeurs Awards uitgereikt. En het Eerselse Recreatiepark TerSpegelt is in de prijzen gevallen. Namelijk voor meest innoverende product in de categorie Kampeer & Camping!

Lees verder