Supertrips Blog

Dagje uit in Rotterdam

Dagje uit in Rotterdam

Al een lange tijd wilden we met Supertrips eens het metropool Rotterdam bezoeken, we waren namelijk erg nieuwsgierig naar de architecturele hoogstandjes zoals de Markthal, Centraal Station en het nieuwe gebouw ‘de Rotterdam’. Daarnaast merkten we dat men het steeds belangrijker vindt om ook tijdens het bezoeken van een grote stad een bijzondere overnachting te beleven. Vanuit deze vraag hebben wij een dagje uit in Rotterdam gecombineerd met een overnachting op het ss Rotterdam.
Lees verder

Kamperen in de natuur

Kamperen in de natuur

Soms ben je even helemaal klaar met alle drukte en stress van de grote stad en wil je niets liever dan de rust van de natuur opzoeken. De stilte, fluitende vogels, groen en lekker buiten zijn, kunnen een mens intens gelukkig maken. Lees snel verder voor 4 tips om te kamperen in de natuur.

Lees verder

UrbanCampsite Amsterdam

Artistieke pop-up camping in Amsterdam!

Soms kom je een concept tegen wat eruit springt in alle onderdelen; originaliteit, de belevenis, gekkigheid en de manier waarop het is opgeleverd, met oog voor detail en de gast als gebruiker. UrbanCampsite Amsterdam is zo’n project. Bij UrbanCampsite Amsterdam kun je overnachten in artistieke, bijzondere mobiele objecten. Alle objecten zijn ingericht als uniek verblijf. Slaap in een zilverkleurige bol, wordt wakker in een capsule of in een tent die je ook kan gebruiken als trampoline! Op dit unieke plekje bij IJburg, komen kamperen & kunst samen.

De camping staat er nog tot 1 september 2015, daarna moet je weer een jaartje wachten op dit bijzondere concept.

Lees verder

h1

Unieke overnachting in Havenkraan

Op 9 & 10 mei was het zover, de Arnhemse Kadedagen werden weer georganiseerd. En om dit heugelijke feit nog extra bravoure te geven, heeft Supertrips in samenwerking met Stichting Historische Schepen Arnhem en restaurant Dining 56 een unieke ervaring geregeld. Er werd een win-actie opgezet; Win in een overnachting romantisch kamperen in een historische Havenkraan. De bijzondere overnachting zou dan plaatsvinden op de Rijnkade te Arnhem tijdens de Kadedagen 2015. Na veel decoreren en promotie is deze actie een groot succes geworden. Lees snel verder hoe het allemaal is verlopen..

Lees verder

Bijzondere overnachting

Bijzonder overnachten in Griekenland

Het Griekse schiereiland Chalkidiki is een ware ontdekking. Chalkidiki heeft schitterende stranden, eeuwenoude cultuur en ongerepte pijnboombossen. Bovendien maken de inwoners het lekkerste eten van lokale ingrediënten! Hier kan je Griekenland beleven, zoals het bedoeld is met een bijzondere overnachting.Lees verder

nova

Overnachten op een schip in Friesland

Friesland staat, naast het rustige plattelandsleven, ook bekend vanwege haar ligging aan de Waddenzee en de vele Friese meren en rivieren. De prachtige natuur en de gezellige Friese stadjes zijn voor vele een reden om een bezoek te brengen aan de provincie. In verschillende Friese steden is het daarom ook mogelijk om een historische, sfeervolle en nautische overnachting te boeken aan boord van bijzondere schepen.

Lees verder