Supertrips Blog

kerstmarkt 2015

Kerstmarkt 2015

Ook al moeten Sinterklaas nog arriveren in ons koude kikkerland, staan wij al te popelen om leuke kerstmarktjes te bezoeken. Als je rondloopt op een kerstmarkt, dan word je helemaal warm vanbinnen. Je vindt op een kerstmarkt houten kraampjes, vele lichtjes, lekker eten, glühwein & warme chocolademelk en mooie kerstversiering die je kunt kopen, wij houden ervan! Jij ook? Lees dan snel verder, want wij hebben een aantal leuke aanbiedingen verzameld voor het bezoeken van een kerstmarkt 2015!

Lees verder

Huurauto IJsland

Autoverhuur in IJsland

Goedkoop auto huren in IJsland

IJsland is een zeer geschikt land voor een roadtrip en daarbij is het van belang dat je een goede auto hebt. Als je niet met je eigen auto gaat, dan is het ideaal om een huurauto te huren. Wij hebben zelf in september 2015 een roadtrip gemaakt in IJsland. Lees hier onze ervaringen! en hebben ook een moet kiezen tussen het uitgebreide autoverhuur in IJsland. Maar waar je moet opletten bij het huren van een auto in IJsland? Dat lees je hieronder.

Lees verder

Roadtrip in IJsland

Roadtrip door IJsland

Afgelopen september had Supertrips het geluk om een roadtrip door IJsland te maken. En wat een ervaring is dat! Wij hebben onze accommodaties van tevoren geboekt via AirBnB en Booking.com en onze huurauto via Sadcars.com. We hebben 7 dagen lang het Zuid-Westen van IJsland verkent met een ‘ouderwetse’ landkaart! En IJsland is absoluut een aanrader. Hieronder kan je onze hoogtepunten en tips lezen.

Lees verder

Glamping in Zeeland

Glamping in Zeeland

Het is midden september, het zonnetje straalt maar er staat wel een flinke bries. En op dat moment rijden we de weg op richting Strandpark De Zeeuwse Kust, we merken dat alles hier al duidelijk aangegeven is en netjes onderhouden. We checken in en worden uiterst vriendelijk geholpen. Sleutel + plattegrondje mee en op zoek naar onze slaapplek voor de nacht. We hoeven niet lang te zoeken, want de accommodatie waar wij in verbleven was een Strandlodge voor 6 personen en deze Glamping accommodatie staat dichtbij de receptie. Wij gaan Glamping in Zeeland ervaren!

Lees verder

Dagje uit in Rotterdam

Dagje uit in Rotterdam

Al een lange tijd wilden we met Supertrips eens het metropool Rotterdam bezoeken, we waren namelijk erg nieuwsgierig naar de architecturele hoogstandjes zoals de Markthal, Centraal Station en het nieuwe gebouw ‘de Rotterdam’. Daarnaast merkten we dat men het steeds belangrijker vindt om ook tijdens het bezoeken van een grote stad een bijzondere overnachting te beleven. Vanuit deze vraag hebben wij een dagje uit in Rotterdam gecombineerd met een overnachting op het ss Rotterdam.
Lees verder

Kamperen in de natuur

Kamperen in de natuur

Soms ben je even helemaal klaar met alle drukte en stress van de grote stad en wil je niets liever dan de rust van de natuur opzoeken. De stilte, fluitende vogels, groen en lekker buiten zijn, kunnen een mens intens gelukkig maken. Lees snel verder voor 4 tips om te kamperen in de natuur.

Lees verder