Glamping Zwitserland

Een prachtig uitzicht op een bergachtig landschap vind je in Zwitserland. Glampings zijn hier omringd door de oogverblindende Alpen, dit wil je absoluut niet missen dus bekijk snel het aanbod! Kom luxe kamperen in ruime lodgetenten met het hele gezin op een Glamping. Zwitserland ligt op 8 uur rijden vanaf Utrecht en anders is het erg makkelijk om het vliegtuig te pakken. Zodra je in Zwitserland aankomt word je verrast door de schoonheid van de natuur, de gastvriendelijkheid van de Zwitsers en de culinaire hoogstandjes. Beleef Glamping in Zwitserland om nooit te vergeten.

Luxe kamperen in Zwitserland

De natuur in Zwitserland is prachtig, je vindt er onder andere groene dalen, prachtige bergen en talloze heldere meren. Je kunt hier perfect fietsen of wandelen. Een tocht met de kabelbaan is ook zeker aan te raden, hierbij heb je een waanzinnig uitzicht op de omgeving. Zwemmen kan in een van de vele schitterende meren, deze meren bevatten vaak een zandstrand waar je heerlijk kunt zonnen. Op deze wateren kunnen tevens veel watersporten uitgeoefend worden. Naast de wonderschone natuur zijn er ook veel antieke dorpen en mooie steden. Deze zijn soms al eeuwen oud en verkeren nog in een goede staat. Je vindt hier dan ook schitterende kathedralen, bouwstijlen van modern tot eeuwenoud, prachtige boerderijen en verschillende musea. Er is genoeg te doen in Zwitserland. Glamping in dit fantastische land is daarom zeker de moeite waard!

Gezellig een terrasje pakken of lekker winkelen? Dit kan in de wat grotere steden zoals Genève. Verschillende bars en discotheken zijn te vinden in Bern en Zürich. De hoogst gelegen dierentuin van Europa bezoeken kan eveneens in Zürich, deze ligt op maar liefst 675 meter! Het beroemde monument ‘de Stervende Leeuw’ kun je vinden in het plaatsje Luzern. Dus zoek niet verder naar de perfecte bestemming voor glamping, Zwitserland heeft het namelijk allemaal!