Glamping, het luxe kamperen in Nederland en daarbuiten

Kamperen is allang niet meer voor de diehards die er niet voor terugdeinzen om in de stromende regen in een gammel tentje te zitten in de hoop dat het nog een keer droog wordt. Kamperen kan tegenwoordig ook heel luxe. Dit wordt glamping genoemd. Glamourous kamperen houdt in dat je verblijft in een luxe onderkomen en dat op de camping allerlei voorzieningen zijn om ervoor te zorgen dat je onbezorgde vakantie kunt hebben.

Glamping in Nederland

In Nederland kun je terecht op verschillende campings die glamping aanbieden. Glamping aan zee in Nederland vind je in diverse kustplaatsen in Zeeland, Zuid- en Noord-Holland en op de Waddeneilanden. Je kunt op deze campings een ruime safaritent huren of een comfortabele stacaravan die van alle gemakken is voorzien. Je kunt als het mooi weer is lekker naar het strand om te genieten van zon en zee. Een vakantie met het heerlijke Nederlandse strand op loopafstand, wie wil dat nu niet?

Vakantie vieren op een glamping in Europa

Niet alleen in Nederland maar ook in andere landen kun je genieten van het luxe kamperen. Kies je voor glamping in Frankrijk aan zee dan kun je terecht op campings aan de Atlantische Oceaan of aan de Middellandse Zee. Wil je niet helemaal naar Zuid Frankrijk rijden dan kun je ook in het noorden en prima camping vinden. Ook in Spanje kun je prima kamperen. Een glamping in Spanje aan zee staat garant voor een zonnige vakantie met lekker eten en optimaal genieten. Heb je Frankrijk of Spanje wel gezien? Dan kunnen we glamping in Kroatië aan zee aanbevelen. Genieten op de camping aan de Adriatische Zee staat garant voor mooi weer, en prachtige omgeving en vriendelijke mensen. Overnacht in een safaritent, natuurhuisje of andere glamping accommodatie.

Boek nu jouw ideale glamping

Wil jij ook samen met je  gezin of met vrienden genieten van glamping in Nederland, Frankrijk, Spanje of Kroatië? Bekijk dan nu het ruime aanbod van mooie en luxe campings op ons inspiratieplatform. Deze glampings staan garant voor een onbezorgde vakantie. Er zijn ruime voorzieningen aanwezig zoals een zwembad, restaurant en speeltuin voor de kinderen. Tijdens de zomermaanden is er op veel campings en animatieteam aanwezig om de kinderen bezig te houden zodat de ouders ook nog wat tijd voor zichzelf overhouden. Prima actieve vakantie of juist een relaxte vakantie.