Glamping in Twente

In het prachtige landschap van Twente liggen twee mooie, luxe safaritenten verscholen tegen een bosrand aan. De safaritenten bevinden zich tussen de weilanden, waar de koeien rustig grazen. De safaritenten staan op een boerderij, met melkvee, kleine dieren en akkerbouw.

Als je hier verblijft kan je samen met de boerenfamilie helpen in de stallen, om alle dieren te voeren en te melken. Of je kan mee op de tractor om het gras te schudden of het stro van het land te halen. En voor kleine en grote speurneuzen is er een speurtocht op de boerderij. In het donker, voor wie durft, is het Boeren loopspel. Na alle belevenissen, gaan de kinderen naar huis met een mooi Boerenknecht Diploma.

Bij de luxe lodges is er veel buitenspeelgoed zoals een trampoline, duikelrek, schommel, basketbal, voetbal en nog veel meer. Binnen zijn er vele gezelschapsspellen voor alle leeftijden en speelgoed en boekjes voor de jongsten.

Winnaar Zoover Award Gold – Landrijk de Reesprong heeft de Zoover Award Gold gewonnen in 2018 in de categorie vakantiehuizen. Nog een extra reden waarom je eens bij Landrijk de Reesprong moet verblijven!

Safaritenten in Overijssel

De ruime safaritenten zijn geschikt voor zes personen en van alle gemakken voorzien. De keuken heeft een dubbel keukenblok met vaatwasser, koelkast met vriesvak, gasfornuis, magnetron en uitgebreid servies. Het sanitair bestaat uit een ruime douchecabine, wastafel en toilet. Je slaapt in een heerlijk boxspringbed, en alle bedden zijn al opgemaakt bij aankomst. De vakantie kan direct beginnen!

Zin om te barbecueën? ’s Avonds kan je gebruik maken van de barbecue, op hout gestookt, om allerlei gerechten op te bereiden. Bij de safaritent horen ook campingstoelen, waar je lekker op kan relaxen. En ’s ochtends kan je ontbijten aan de picknicktafel, terwijl de vogeltjes hun lied zingen, de konijntjes huppelen over het gras en de reeën springen van bos naar bos. Je bevindt je in een prachtige, natuurrijke omgeving.

In 2014 en 2015 hebben de hosts van Landrijk De Reesprong de Zoover award Gold (winnaar) in ontvangst mogen nemen, met de beoordelingsscore van 9.5!