Glamping bij de boer

Overnachten op een boerderij is een unieke ervaring en het is erg kindvriendelijk. Tijdens Glamping bij boer overnacht je namelijk in een luxe safaritent met sanitair, terwijl de boerderijdieren op korte afstand te bezichtigen zijn. Tijdens een boerderij vakantie leren de kinderen van alles over het boerenleven. Hoe worden de gewassen geoogst, wanneer moeten de kalfjes eten en hoe kan je je eigen verse eieren pakken in het kippenhok. De boer & boerin met hun familie heten jullie van harte welkom en staan klaar om je alles te vertellen over het boerenleven.

Het allerleukste aan kamperen bij de boer, is natuurlijk de beestenboel. De kinderen kunnen helpen om de ezels, paarden, kippen, cavia’s, koeien, varkens te verzorgen. Hebben ze hier even geen zin in? Dan kunnen ze een skelter pakken of een watergevecht houden. Of trek eropuit met het gezin en verken de omgeving waar van alles te beleven is.

Kamperen op de boerderij

Een safaritent huren op een boerderij is zeker een goed idee. Deze luxe safaritenten zijn zeer kindviendelijk en bieden veel comfort. Je slaapt zelf in een comfortabele tweepersoonsbed, terwijl de kinderen in een gezellige bedstee slapen bijvoorbeeld. Vaak hebben de safaritenten privé sanitair, zodat je niet naar het sanitairgebouw moet lopen. Heerlijk koken kan in de complete keuken met koelkast, soms zit er zelfs een afwasmachine in. De ingerichte tenten zijn goed doordacht om ervoor te zorgen dat iedereen een fijne & relaxte vakantie op de boerderij beleeft.

Glamping bij de boer is zeer goed mogelijk in Nederland. Maar ook in Duitsland en Frankrijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Zie je jezelf al zitten in Frankrijk? Je bent heerlijk aan het ontbijten aan de picknicktafel, hebt uitzicht op een stel grazende koeien in een glooiend heuvellandschap. Een beter vakantie kan je haast niet krijgen!