Werken bij Supertrips

Houd jij van reizen en nieuwe overnachtingen ontdekken? Maak van je hobby je bijbaan en kom werken bij Supertrips. Werk in een leerzame omgeving en deel zelf je tijd in.

Supertrips – bijzondere overnachtingen

Supertrips is op zoek naar nieuwe mensen die enthousiast willen werken bij en aan Supertrips. Wanneer je houdt van reizen en het ontdekken van vele leuke vakantiebestemmingen, dan is deze bijbaan helemaal voor jou geschikt. Bij ons heb je de mogelijkheid veel relevante ervaring op te doen voor je CV, wanneer het gaat om: SEO, content-marketing, affiliate marketing, e-mail-marketing en social-media. Bovendien kun je zelf je tijd inplannen en betalen we je goed.

Werken bij en aan Supertrips

Bij Supertrips zoeken we medewerkers die per week meerdere nieuwe ‘supertrips’ online zetten in de vorm van blogs en locatie vermeldingen. Supertrips is een website met bijzonder aanbod in heel Europa. Wekelijks plaatsen we hierin nieuw aanbod in verschillende categorieën, bijvoorbeeld bijzondere hotels, glampings en natuurhuisjes. Je bent zelf natuurlijk vrij om leuke supertrips op te zoeken. Wellicht weet je er nog wat?

Daarnaast schrijven we veel blogs over onze accommodaties en wellicht mag je er zelf een nachtje in slapen. Zo kun je precies opschrijven (en in beeld brengen) hoe je de accommodatie beleefd hebt. Ook mag jij je bezig gaan houden met posts op Social Media. Leer wat werkt en wat minder goed werkt. Ook mag je je bezig gaan houden met het maken van nieuwsbrieven om je nieuwsbrief-marketing skills te gebruiken en te verbeteren.

Wie past goed bij ons?

We zoeken jonge mensen die het leuk vinden om te schrijven over een eigen ervaring of over een hele leuke locatie die op Supertrips moet komen te staan. Je mag deze locaties zelf aandragen, maar wij hebben er ook nog genoeg. We denken dat het handig is wanneer je jezelf kunt affineren met onderstaande punten. Maar ook wanneer dit niet zo is, mag je ons altijd een bericht sturen. Motivatie is eigenlijk het belangrijkste.

Je hebt: 

  • interesse in vakanties en reizen;
  • interesse/volgt een (HBO) opleiding in de richting van communicatie, commerciële economie, marketing, vrije tijd etc.;
  • de skills en motivatie om leuke teksten te schrijven en dit te delen met bezoekers van onze website.
De voordelen van werken bij Supertrips 
  • plan je eigen tijd in;
  • werken vanuit huis;
  • goed betaald;
  • goed voor je CV;
  • leer terwijl je werkt;
  • de volgende keer plan jij je ‘vrienden/vriendinnen weekend’ binnen no-time.

Interesse?

Heb je interesse om te werken voor Supertrips? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt ons e-mailen op info@supertrips.nl en je zult binnen een dag wat van ons horen. Wellicht ben jij vanaf volgende week al lekker aan het werk voor Supertrips!

Groeten,

Supertrips.nl – Bijzondere Overnachtingen