Bijzondere groepsaccommodaties Nederland

Wil je een onvergetelijk familieweekend, reünie of uitje met vrienden of collega’s organiseren? Dan ben je vast op zoek naar bijzondere groepsaccommodaties. In Nederland vind je tal van schitterende groepshuizen, vakantievilla’s, monumentale boerderijen en luxe groepswoningen. Zoek je een groepsaccommodatie met sauna, jacuzzi of wellness? Ook die vind je in ons aanbod vakantiehuizen voor groepen. De keuze is reuze (en lastig)!

Bijzondere groepsaccommodaties

Je kunt natuurlijk in een ‘normale’ groepsaccommodatie verblijven, maar een bijzondere groepsaccommodatie zorgt ervoor dat er nog lang over je uitje wordt nagepraat! Wat denk je bijvoorbeeld van een kampeervakantie met de groep in luxe safaritenten of unieke yurts, overnachten in luxe vakantiehuizen op een park met vele parkfaciliteiten of genieten van een grote bungalow mét zwembad en wellness. Je kunt zelfs een voormalige kerk huren die is verbouwd tot schitterende groepsaccommodatie. Er zijn echt veel verschillende en vooral bijzondere groepsaccommodaties in Nederland te vinden.

Weekend weg met familie, vrienden of collega’s

Een weekend weg met familie, vrienden of collega’s wordt extra leuk als je met het gezelschap in een onverwachte, bijzondere groepsaccommodatie kunt overnachten. Even weg uit de hectiek van alledag, samen genieten van een unieke accommodatie met gave faciliteiten in een prachtige omgeving. De groepsaccommodaties op deze site variëren van 8 tot wel 100 personen, en meer! Omdat grote gezelschappen veelal uit mensen met verschillende leeftijden bestaan, zijn er zowel kindvriendelijke accommodaties als groepswoningen voor ouderen in het aanbod opgenomen. Er zijn eveneens grote vakantiehuizen te huur voor invaliden die rolstoeltoegankelijk zijn of andere aanpassingen hebben.

Populaire locaties voor groepsaccommodaties

Er liggen bijzondere groepsaccommodaties verspreid door heel Nederland, maar er zijn enkele populaire locaties voor groepsaccommodaties die eruit springen. Denk bijvoorbeeld aan grote vakantiehuizen in Overijssel, vooral in Salland en Twente, en in Gelderland op de Veluwe en in de Achterhoek. Ook Noord-Brabant is een geliefde plek om een groepsaccommodatie te huren, evenals Zuid-Limburg in de omgeving van Maastricht.