Het Betere Boerenbed

Het Betere Boerenbed is de ideale oplossing als je op zoekt bent naar een bijzondere accommodatie, waar je iets kan leren door te doen, maar tegelijkertijd tot rust kan komen.

Want de accommodaties van het Betere Boerenbed zijn gevestigd op agrarische boerderijen, waar nog hard gewerkt moet worden. Je kunt kippeneieren rapen voor het ontbijt ’s ochtends, je eigen privé konijn, kip of cavia bij je tent verzorgen, het pasgeboren kalfje de fles geven of helpen bij het scheren van de schapen. Kortom: de Boer heeft een handje nodig!

Op de boerderijen is het wel van belang dat je aan je rust toekomt! Dus je slaapt bij Boerenbed in een ruime tent, waar je met het hele gezin kan vertoeven en kan genieten van het boerse leven. Heb jij weleens geslapen in een bedstee en gekookt op een hout gestookt fornuis? Nee, dan is dit nu je kans. Elektriciteit is niet aanwezig in de tent, want hier is het tijd om te genieten van de rust en van elkaar en terug te gaan naar de tijd van het vroegere Boerenleven. Er zijn twee soorten tenten; het Boerenbed Tent en het HeerenBoer Tent. In principe zijn de twee soorten tenten hetzelfde, alleen de HeerenBoer Tent biedt net een beetje extra verwennerij, in de vorm van een hottub en andere gemakken.

Alle boerderijen van het Betere Boerenbed hebben hun eigen identiteit. Bij de ene kan je gaan kanoën op een rivier of meer in de buurt, bij de andere kan je je eigen hond of paard meenemen. En dan heb je ook nog boerderijen die ezels of geiten hebben of waar je mee kan liften op de trekker. Zoveel verschillende dingen die je kunt doen en allemaal even leuk! En toch hebben de boerderijen iets gemeen, namelijk dat ze allemaal in een natuurrijke omgeving staan, je iets kan iets leren over het Boerenleven, helemaal tot rust zal komen en waar het eindelijk tijd is om te genieten.