Glamping Spanje

Zin om te kamperen? Maar dan wel het liefst een beetje luxe? In Spanje kan je naar Glampings op verschillende plekken en met verschillende ambiances. Verblijf bijvoorbeeld in een tuin met weelderige bloemen, aan de voet van de Sierra Nevada. Of boek een accommodatie op een groot landgoed met diverse terrassen en prachtige mediterrane begroeiing.

 

Luxe kamperen in Spanje

Als je gaat kamperen in Spanje, dan blijf je jezelf verwonderen in de verschillende delen van het land. Bezoek Catalonië en het mooie metropool Barcelona. In Barcelona kan je eindeloos struinen op de welbekende Ramblas, bezoek Parc Güell en bewonder de vele mozaïken en vrolijke kleuren. Vergeet niet om op één van de vele terrasjes een lekker koude cerveza te bestellen.

 

De drie koningssteden in het zuidelijke Andalusië geven dit gebied een majestueus tintje. Bezoek de grootse Alhambra in Granada, de Mezquita in Cordoba en de unieke kathedraal in Sevilla. Als je in Spanje verblijft, laat je zelf dan onderdompelen in de Spaanse cultuur. Dans mee met de Flamenco, doe een dutje in de zon tijdens de Siësta en ga vervolgens naar een knus tapasbarretje om de fijne cuisine te proeven in Spanje.

 

Waar je ook heen gaat, wat voor Glamping je ook kiest; je zult genieten van de rust, de uitzichten, de Spaanse mentaliteit en de luxe van de accommodaties.