Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog; oftewel: de Waddeneilanden. Dé perfecte plek waar je de dagelijkse sleur even helemaal achter je kan laten. Ervaar het ultieme gevoel van rust en boek een glamping op een van de prachtige eilanden die ons land rijk is. Lekker uitwaaien aan het strand, een lange wandeling door de duinen en genieten van het uitgestrekte landschap. Op de Waddeneilanden verveel je je geen moment!

Luxe kamperen op de wadden

Een glamping aan het strand heb je op de Waddeneilanden zo gevonden. Wakker worden met een ruisende zee en tjilpende vogels op de achtergrond, voor een perfecte vakantie hoef je Nederland echt niet uit. Voor wie een glamping zoekt in de duinen zit op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog ook helemaal goed. Kies voor een luxe kampeerplek en laat je verbazen door al het moois dat de eilanden te bieden hebben. Het natuurschoon is overweldigend en de sfeer is overal goed en heerlijk knus. Ieder eiland heeft z’n eigen charme. Waar je voor kiest, is dus afhankelijk van wat je precies zoekt. Maar een ding staat vast: verblijf jij op een luxe camping op een van de Waddeneilanden? Dan is dit niet je laatste vakantie in eigen land. De combinatie van lekker eten, uitrusten, wandelen en strandactiviteiten, maakt dat je hier blijft terugkomen.

Glampings aan zee

We zeiden het zonet al: ga je luxe kamperen op een van de Waddeneilanden, dan is een glamping aan het water zeker de moeite waard. Het maakt niet uit of je met een gezin richting een van de eilanden afreist, of met een vriendengroep of je partner; op de wadden is voor iedereen wat te beleven. Zeker in de zomer is het een echte hotspot waar Nederlanders graag vakantievieren. Gooi je graag een hengeltje uit? Ga dan op zoek naar een luxe camping waar je kunt vissen, en je verblijf op een van de eilanden kan niet meer stuk.

Ervaar het heerlijke eilandgevoel en boek vandaag nog je vakantie naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Ook in het najaar zijn dit prima plekken om te vertoeven. Na een dagje uitwaaien plof je neer in een van de gezellige restaurantjes die de wadden rijk is, en geniet je van lokale lekkernijen terwijl je de zon ziet ondergaan. Kun jij niet wachten? Bekijk dan snel het aanbod dat wij voor je hebben samengesteld.