Boerderijvakanties

Ben je op zoek naar een boerderij vakantie? Supertrips heeft de beste boerderijvakanties voor je op een rij gezet. Logeer in luxe bij de boer, bijvoorbeeld in een safaritent. De boederijvakantie is erg populair en super leuk, bijvoorbeeld met kids. De kinderen zullen op een speelse wijze kennismaken met het leven in en om de boerderij. De verblijven zijn vaak ingericht voor korte verblijven,  zo is boerderijvakantie is de perfecte bestemming voor een leuk weekendje weg. Dichtbij en toch eens helemaal wat anders!

  • De boerderijvakantie is erg populair
  • Slaap in bijzondere accommodaties
  • De boerderijvakantie is super leuk met kinderen

Slapen bij de boer

Wanneer je een boerderijvakantie boekt, ga je slapen bij de boer. Dit kan bijvoorbeeld in een boerenschuur, een safaritent of een tipitent. Oud en armoedig? Nee hoor! Vaak zijn de accommodaties erg luxe. Ook is er vaak van alles te beleven op het boerenterrein. Van leuke speeltoestellen tot het proeven van culinaire gerechten of heerlijke wellness faciliteiten. Natuurlijk kan de boer ook meegeholpen worden. Bekijk snel het aanbod van Supertrips wanneer je wilt slapen bij de boer en kies je favoriete boerderij!

Logeren bij de boer

Kom logeren bij de boer en vind via Supertrips je ideale boerderij vakantie. Naast het feit dat je natuurlijk vanzelfsprekend slaapt, heb je ook echt het idee dat je logeert. De boerderijvakanties zijn namelijk erg compleet. Zo is er vaak een lekker en uitgebreid ontbijt bij te boeken en laat de boer je van alles zien in en rondom de boerderij. Ervaar het gevoel van logeren bij de boer en boek snel je eerste boerderijvakantie!

Boerderij vakanties in Nederland

Slapen bij de boer kan natuurlijk geweldig in ons eigen land! Voor een boerderijvakantie in Nederland heb je een ruime keuze. Twijfel jij nog over een boerderij vakantie? Niet doen! Op deze wijze ontdek je veel leuke prachtige plekjes, waar je normaliter niet snel zou komen. Daarnaast kun je perfect ontsnappen van het dagelijkse drukke leven. Midden in de natuur op ruime afstand van een ‘grote stad’, kun je heerlijk relaxen. Deze geweldige plekken bieden vaak ook ruime accommodaties voor gezellige groepsreizen! Overtuigd voor een waanzinnige boerderij vakantie, maar wil je niet in Nederland op vakantie? Bekijk het rijke aanbod dan eens in Duitsland, Noord-Italië of in het Zuiden van Limburg! In deze landen zijn farmcamps ook waanzinnig populair!

Safaritent huren op een boerderij

Safaritenten huren kan makkelijk op een boerderij! Je hebt niet alleen aanbod van veel verschillende soorten en maten, maar ze zien er ook erg leuk uit! Daarnaast zijn ze erg ruim van binnen en vaak voorzien van de belangrijke kampeerbenodigdheden. Hoef jij je lekker niet druk te maken om álles mee te nemen! Benieuwd naar het aanbod van safaritenten huren op en boerderij? Kijk via onze website naar de vele opties van Europa!