Glamping Slovenië

In dit land ervaar je een sprookjesachtige sfeer als je langs helderblauwe meren, door prachtige valleien en door pittoreske dorpjes rijdt. We hebben het over Slovenië. Glamping hier is van hoogstaand niveau, dus je zult verzekerd zijn van een onvergetelijke vakantie in Slovenië.

In de zomer kan het wel 25 tot 30 graden worden in dit land met kletterende watervallen, kronkelende riviertjes en prachtige bloemenvelden. Rij door groene valleien met in de verte de Sloveense Alpen met witte bergtoppen, praat met de lokale bevolking en laat je verrassen door de rijke geschiedenis van Slovenië. Zo zijn er vele kastelen, forten en kerken te bezoeken. Vergeet vooral niet het beroemde kerkje op het eiland in het meer van Bled te bezichtigen. Tijdens een vakantie in Slovenië zal je eindeloos en ademloos in verbazing vallen door de schoonheid van dit land! Ook het eten en de wijnen uit dit land zullen in de smaak vallen, want je kunt hier gastronomische specialiteiten proeven.

Luxe kamperen in Slovenië

Glamping in Slovenië is een unieke beleving! Je slaapt in een bijzondere boomhut, een luxe safaritent voor 5 personen of een knusse Glamp Tent met z’n tweeën. De Glampings in Slovenië zijn ruim opgezet en zijn omringd door een natuurrijke omgeving. Overal zie je groen, natuurlijke materialen en je hoort de vogeltjes vrolijke fluiten. Luxe kamperen in Slovenië betekent ook dat het resort waarop je overnacht vele faciliteiten heeft. Wat dacht je van een heerlijk zwembad om een verkoelende duik in te nemen. Zin om heerlijk te ontspannen? Kom relaxen in de Spa- & Wellnesscenter op het park of in de buurt van de Glamping. Slovenië is een land dat waar je op je gemak alles kan verkennen en vakantie kunt vieren. Hier komt iedereen aan z’n trekken; families, koppeltjes en vrienden!