Glamping Oostenrijk

Relaxen of actief bezig zijn? Het kan allemaal in Oostenrijk. Glamping in dit prachtige land is dan ook zeker aan te raden, het aantal mogelijkheden is namelijk ongelooflijk groot.

 

Luxe kamperen in Oostenrijk

In de winter maar ook in de zomer is er van alles te doen in Oostenrijk. In de winter wordt er onder andere veel geskied en gesnowboard. Zodra de sneeuw echter gesmolten is kun je er perfect fietsen, zwemmen, tennissen, wandelen, kanoën en ga zo maar door.

In een van de vele wellnessresorts in Oostenrijk kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen. Juist liever iets actiefs doen? Dat kan, er worden namelijk veel watersporten uitgeoefend op de meren en rivieren. Door deze veelzijdigheid is het de ideale bestemming voor glamping. Oostenrijk heeft het allemaal!

De Oostenrijkse keuken kent veel geschiedenis en cultuur. Er is altijd een ruime keuze, dus voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar kunst en cultuur? Dan kun je heel goed terecht in Wenen of Innsbruck. Hier vind je onder andere ook veel bars, architectuur en winkels. Zoals je ziet kun je vele kanten op in Oostenrijk. Glamping in dit prachtige land is dus een uitkomst voor iedereen!