Safaritenten & lodgetenten 

De safaritenten verschenen voor het eerst in Tanzania en Kenia en werden gebruikt als accommodatie voor jagers die op wild gingen jagen, oftewel wanneer ze op safari gingen. Deze tenten worden ook weleens lodgetenten genoemd. In Afrika worden de safaritenten tegenwoordig ook gebruikt als luxe accommodatie voor de toeristen. En dit is overgewaaid naar andere landen. Een safaritent staat nu voor luxe kamperen, waarbij je van alle gemakken voorzien wordt. En luxe kamperen staat weer gelijk aan Glamping. Glampings komt van Glamourous Camping, ben jij er klaar voor om dit zelf te ervaren? De meeste luxe safaritenten staan in een natuurrijke omgeving, aan jou de keus om te kiezen voor een kleinschalige locatie of een safaritent op een vakantiepark. Ook zijn er luxe tenten met eigen sanitair! Zo hoef je niet naar het dichtstbijzijnde sanitairgebouw. Maar heb je het gemak van een eigen douche en toilet in de tent. Wordt een overnachting in een safaritent jouw volgende vakantie?

Safaritent huren

Wanneer je op zoek bent naar een Safari tent, ben je bij Supertrips aan het juiste adres. Een safaritent huren hoeft geen lastige keus te zijn. Selecteer de bestemming en vind het beste aanbod op deze locatie. Wij hebben voor iedereen geschikte luxe tenten beschikbaar! Weet je wat een goede bestemming is voor het huren van een safaritent? Nederland! Nederland is namelijk een van de voorlopers met luxe tenten om een vakantie te beleven zonder zorgen. Er zijn safaritenten geschikt voor 2 tot 8 personen, met 2 verdiepingen, een eigen jacuzzi en/of een ruim terras. De diversiteit is eindeloos. Liever in het buitenland een vakantie in een safaritent? Frankijk is ook een heerlijk land om het Glamping concept te ervaren. Na de eerste safaritent vakantie wil je niets anders meer. Luxe kamperen is gewoonweg de ideale manier om te genieten van de buitenlucht, met alle gemakken van thuis.

Een safaritent huren? Bij Supertrips vind je de meest luxe safaritenten!

Luxe kamperen in een safaritent

Niet alleen in Nederland kun je luxe kamperen in een safaritent. Ook in overige landen in Europa zijn de safaritenten ‘hot’ geworden. Tegenwoordig kun je in nagenoeg ieder land in Europa wel een safaritent boeken. Is het niet bij een lokale camping? Dan heb je er altijd wel kans op dat je Nederlanders treft die verhuisd zijn naar het betreffende land en een safaritent aanbieden voor toeristen. Op Supertrips.nl vind je in heel europa safaritenten, waaronder ook safaritenten die verhuurd worden door een Nederlandse eigenaar. Dit zetten we er voor je bij, zodat je dit direct kunt zien. Bekijk direct de safaritenten die wij voor je verzameld hebben, bijvoorbeeld de Safaritenten Frankrijk en Safaritenten Italië!