Glamping Italië

Één van de beste landen om te genieten van Glamping is Italië. Door de mooie streken, glooiende landschappen, fijne cuisine en de vriendelijkheid van de Italianen en de passie die ze in het leven hebben, kan je hier echt genieten. En als dat ook nog gecombineerd wordt met een mooie Glamping is een vakantie in Italië, de vakantie die je verdient. Spring in het diepe in de helder blauwe meren, zoals het Lago Di Garde oftewel het Gardameer. Ontdek rustiek Toscane terwijl je aan het rondrijden bent in een Italiaanse cabrio. Verbeeld je de gladiatoren in het immense Colosseum en struin daarna de pleinen af op zoek naar een verse gebrande Italiaanse koffie voor echte fijnproevers in Rome. Glamping in Italië is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, stelletjes en vrienden. Door de luxe accommodaties zal iedereen prinsheerlijk overnachten tijdens Glamping. Italië heeft vele locaties, kies voor een groot vakantiepark of een kleinschalige camping en beleef Italië op z’n best.

Luxe kamperen in Italië

Luxueus kamperen is echt van deze tijd. Comfortabel in een ruime safaritent met privé sanitair, dat klinkt als een ideale vakantie! Vanaf je houten veranda kan je de unieke Italiaanse vergezichten bewonderen op één van de Glampings. Italië is een land waar iedereen zich thuis zal voelen, kies voor een Glamping aan zee, direct aan het meer of in een bosrijke omgeving. Er is voldoende keus! Waar wacht je nog op? Kies jouw ideale Glamping in Italië uit de collectie van Supertrips. De luxe ingerichte tenten staan vaak op een vakantiepark met grote zwembaden, animatieteam en goed restaurant, zodat het je aan niks ontbreekt tijdens jouw vakantie op een Glamping. Italië is goed te bereiken met de auto, dus dan wordt het makkelijk om de omgeving te ontdekken.

Veelgestelde vragen over Glamping Italië

⭐️ Wat is een glamping Italë?

Glamping is een samenstelling van de woorden: glamorous en kamperen. Glamping in Italië is dus luxe kamperen op een camping in Italië.

💰Wat kost een nachtje Glamping in Italië?

Dat hangt er heel erg vanaf welk type je boekt. Je overnacht al tegen een zeer gunstig tarief op een glamping. Maar er zijn ook duurdere. Op ons platform kun je de indicatieprijs zien!

💚Waar vind je glamping Italië?

Op onze website hebben we de beste glampings in Nederland verzameld. Filter op locatie en bekijk ze snel!