Glamping in Europa

Europa is een prachtig continent met prachtige vakantiebestemmingen. Alle landen in Europa hebben hun eigen identiteit die de de moeite waard zijn om te ontdekken. Dus pak de auto of vliegtuig en ga op verkenning in Europa! Glamping in Europa is ook echt aan te raden. Kies je voor een mooie vakantie in het authentieke Italië, in het sfeervolle Spanje of kies je toch voor de bourgondische levensstijl in Frankrijk? Maar ook landen als Kroatië, Slovenië en Tsjechië zijn de moeite waard om te ontdekken met Glamping. Europa is een fantastische vakantiebestemming voor iedereen die niet van een diverse cultuur en natuur houdt.

Luxe kamperen in Europa

Hou je ervan om tijdens de zomervakantie lekker buiten te zijn en te genieten van de natuurrijke omgeving en de gezelligheid op een camping? Ga dan luxe kamperen in een accommodatie met een vleugje Glamping. Europa heeft tal van mooie vakantieparken en campings waar je kan een welverdiende vakantie met het gezin kan spenderen. Denk aan een mooi vakantiepark aan het Gardameer, een ruime camping met waterparadijs in Zuid-Frankrijk of een heerlijke Glamping aan zee.

Safaritent of Airlodge

Vacanceselect heeft een tal van bijzondere overnachtingsmogelijkheden, die ze zelf hebben ontwikkeld. Wat dacht je van een ruime Lodgetent met hemelbed en bad? Of een romantische Cubesuite, wat een soort hotelkamer is op een camping! Ook een overnachting in een van de 6-persoons safaritenten behoort tot de mogelijkheden. Maar de meest unieke accommodatie is toch wel de Airlodge. Dit is een ruime lodge met twee verdiepingen, waar je met het hele gezin in kunt overnachten. Het mooie aan deze Glampings in Europa is dat je altijd beschikt over privé sanitair, voor extra comfort. Dus heb je behoefte aan comfort, luxe, natuur, waterplezier, privacy en kortweg een onbezorgde vakantie? Probeer Glamping! Europa zal jou niet teleurstellen.