Glamping Kroatië

Op zoek naar veelzijdigheid? Dat vind je in het prachtige Kroatië! Het is dan ook de ideale bestemming voor glamping! Kroatië is door deze veelzijdigheid enorm in trek bij jong en oud en zeer geschikt voor een familievakantie. Verblijf in luxe ingerichte safaritenten op grote vakantieparken waar van alles te beleven is tijdens Glamping in Kroatië. De Glampings in Kroatië zijn gelegen aan de Adriatische kust of een prachtig bosrijk gebied.

Luxe kamperen in Kroatië

Van groene wouden tot aan grootse watervallen en van rotsachtige hoogvlakten tot aan prachtige stranden, je vindt het allemaal in Kroatië! Tevens is dit prachtige land rijk aan cultuur, je vindt er bijvoorbeeld veel kastelen en ruïnes uit de Romeinse tijd. Je zult je hier zeker niet snel vervelen, want er is een ruim aanbod aan activiteiten en uitstapjes. Er is voor ieder wat wils in Kroatië. Glamping hier is dan ook zeker aan te raden!

In de gebieden Istrië en Dalmatië is eveneens genoeg te doen. Je vindt hier prachtige antieke dorpjes en mooie steden. Je kunt er onder andere gezellig een terrasje pakken of heerlijk winkelen. De natuurliefhebbers kunnen de nationale parken, prachtige watervallen, eindeloze meren en stranden bewonderen. Kroatië bevat tevens oneindig veel eilandjes die een bezoek zeker waard zijn!

Kroatië ligt aan de Adriatische kust. De stranden zijn hier enorm en de zee is sprankelend helder. Je kunt er veel watersporten uitoefenen en duiken is hier erg populair. Je zult je ogen uitkijken wanneer je fietst of wandelt aan de kust of door de prachtige natuur. Voor een hapje eten kun je in veel verschillende restaurants terecht, hier is volop keuze. De Kroatische keuken staat bekend als de keuken van de regio’s. De keuken verschilt namelijk heel erg per gebied en is dus erg divers. Kortom: kies voor een glamping in Kroatië en ontdek dit prachtige land!