Glamping Duitsland

In Duitsland is het heerlijk om te kamperen. Duitsland heeft namelijk verschillende gebieden waar kamperen in de natuur of vlakbij steden mogelijk is. Geen zin om in een klein tentje te overnachten tijdens de vakantie? Geniet dan van Glamping in Duitsland in bijvoorbeeld een bijzonder vakantiehuis in Duitsland. Dan overnacht je in ruime tenten met alle benodigdheden voor een relaxte vakantie. Zo zijn er compleet ingerichte safaritenten met privé sanitair of wat dacht je van een robuuste Lodgetent met hot tub? Iedereen zal een fijne vakantie beleven tijdens Glamping in Duitsland.

Luxe kamperen in Duitsland

Breng je liever de vakantie door in het bos of liever aan een meer tijdens een vakantie met Glamping? Duitsland biedt namelijk beiden aan! In het noorden van Duitsland kan je genieten van een strandvakantie terwijl je overnacht in een Tendi Safaritent. Glamping in het Zwarte Woud behoort ook tot de mogelijkheden. Hier kan je lekker dobberen in een hot tub met uitzicht op een prachtig dal en de heldere sterrenhemel. De luxe ingerichte safaritenten zijn onder andere voorzien van een uitgebreide keuken en comfortabele bedden. En bij vele Glampings in Duitsland zijn huisdieren toegestaan!

Logeren bij de boer Duitsland

In Duitsland zijn er ook vele authentieke boerderijen die nog vol in productie zijn, maar waar je wel kunt overnachten. Overnacht in een luxe safaritent en help de boer een handje mee. Zo beleeft het gezin een leerzame, maar tevens luxe vakantie in Duitsland. Glamping is voor iedereen geschikt, maar vooral voor mensen die graag omringd zijn door de natuur, maar wel met de luxe van thuis. Een boerderijvakantie in Duitsland is een bijzondere ervaring. Raap je eigen verse eieren voor het ontbijt, verzorg de paarden, ga knuffelen met de katten en honden of help mee met het voeren van de koeien. Er is van alles te beleven tijdens Glamping in Duitsland.