Bijzondere vakantiehuizen

Als je behoefte hebt aan een vakantie met het gezin, dan is het fijn als je kunt kiezen voor een bijzonder vakantiehuis. Een vakantiehuis biedt namelijk vaak plaatst voor het gehele gezin en soms zelfs voor opa & oma. Daarnaast is een vakantiehuis voorzien van alle gemakken, zodat je optimaal kunt genieten van een fijne vakantie in binnen- of buitenland. In Nederland kan je vakantie vieren in een oude boerderijen, knusse vakantiehuisjes op de hei, dichtbij het strand of een vakantiehuis met privé zwembad.

Bijzondere vakantiehuizen in het buitenland

Wil je in het buitenland een bijzonder vakantiehuis huren. Denk dan aan bijzonder huisje op het platteland in Frankrijk omringd door zonnebloemen of een authentieke Toscaanse vakantiewoning met prachtig uitzicht. Klinkt fantastisch, toch? Zin in wat meer luxe tijdens een vakantie in Europa? Waarom dan geen vakantiehuis huren met privé zwembad? Heerlijk zonnen op jouw eigen terras om vervolgens een duik te nemen in het zwembad. Dat is pas genieten! Ook zijn er tal van leuke vakantiehuizen op vakantieparken te vinden. Zo beleef je de comfort van jouw bijzondere vakantiehuizen en kan je toch gebruik maken van alle faciliteiten die er op een vakantiepark te vinden zijn. Bekijk ons aanbod voor het huren van een bijzondere vakantiewoning. Kijk ook eens op de pagina met een Bijzonder Plekje voor iedereen.

Bijzonder vakantiehuis met wellness

Ook zijn er tal van mogelijkheden om een bijzondere vakantiewoning met wellness te huren. Deze vakantiehuisjes zijn prachtig gelegen en bieden veel privacy. Je kunt hier onder andere genieten van een jacuzzi, sauna of stoomcabine. Zo kan je echt ontspannen tijdens een weekendje weg in een vakantiehuisje met wellness. Kies voor een vakantiehuis in Nederland of bijvoorbeeld aan de Franse kust. Ben je op zoek naar een vakantiewoning voor een groep? Dan zijn er tal van unieke groepsaccommodaties die geschikt zijn voor jou. Denk aan authentieke gebouwen, moderne boerderijen of een luxe villa op een vakantiepark.