Bijzondere vakantiehuizen in België

Opzoek naar een bijzonder vakantiehuis in een andere omgeving maar niet al te ver weg? Dan zijn de bijzondere vakantiehuizen in België een goede keuze. België kent een tal aan eeuwenoude steden zoals Antwerpen, Brugge en Luik met ieder hun geschiedenis en cultuur. Een lekker bourgondische keuken en een prachtige natuur voor een leuke wandeling of fietstocht.

Luxe vakantiehuizen

In België zijn veel bijzondere vakantiehuizen te vinden. Een overnachting in de Ardennen is altijd leuk. Overnacht in een luxe villa voor 8 personen (leuk voor een familie-,vrienden of vriendinnen weekend)! In de Ardennen kunnen mooie wandelingen gemaakt wordend door de prachtige natuur. Maar ook buiten de Ardennen om heeft België prachtige vakantiehuizen voor een bijzondere overnachting. Overnacht bijvoorbeeld in een molen, een kasteel (met spa), een super luxe villa voor 2 personen, een vakantiehuis met wellness of een overnachting aan het water met een privé cinema.

Bourgondisch België

België staat bekend om een uitgebreide Bourgondische keuken, waar je vol overgave kunt genieten van heerlijke gerechten. Maak van jou gewonen vakantie een unieke vakantie! Ontdek de prachtige plekken van België in de bijzondere vakantiehuizen die Supertrips voor jou geselecteerd heeft. Bekijk hierboven direct alle mogelijkheden voor een bijzondere overnachting in bijzondere vakantiehuizen in België.