Bijzonder plekje

Zin om op een bijzonder plekje te genieten van een unieke overnachting? Dan zit er vast en zeker iets tussen het aanbod van bijzondere adresjes op Supertrips. Er zijn namelijk tal van bijzondere plekjes in Nederland, maar ook in de rest van de wereld en die hebben wij verzameld. Wat dacht je van een overnachting in een vogelhuisje, in een iglo of op een wellnessboot? Beleef op en top romantiek in een boomhut met jacuzzi of ervaar een bijzondere overnachting op een plek waar bezinning en even tot jezelf komen prioriteit is. Voor iedereen is een bijzonder plekje te vinden.

Bijzonder weekendje weg

Als je op zoek bent naar een romantisch weekendje weg of bijzondere slaapplaatsen voor een nachtje, dan bieden bijzondere B&B’s de uitkomst. Deze zijn namelijk zeer geschikt voor een paar daagjes er tussenuit. De Bed & Breakfasts zijn uniek ingericht, bieden veel sfeer en de gastheren of -vrouwen zullen je van harte welkom heten, zodat je je er meteen thuis voelt. Geniet op een bijzonder plekje aan zee of loop zo het bos in vanuit jouw unieke accommodatie. Een echt originele overnachting!

Bijzondere vakantiehuizen

Een aantal bijzondere overnachtingen achterelkaar beleven? Kies er dan voor om een hele week een heerlijke vakantie te beleven met het gezin of met vrienden en familie. Er zijn tal van bijzondere vakantiehuizen waar je optimaal kunt genieten van alle faciliteiten die het te bieden heeft. Vaak zijn de vakantiehuizen uniek door de inrichting, de vorm van het huis of door de bijzondere plek waar het unieke vakantiehuis is gevestigd. Denk aan vakantiehuizen op het water, op een groot vakantiepark met zwembad of in een prachtig vallei met panoramisch uitzicht. Vaak zijn de bijzondere plekjes kleinschalig, zodat je veel privacy hebt, maar waar je altijd terug kunt bij de host die altijd voor je klaarstaat. Beleef het nu zelf!