Bijzondere groepsaccommodaties

Ben je op zoek naar een bijzondere groepsvakantie? Dan zit je bij Supertrips goed. Met een grote familie op vakantie of met een groep vrienden, in onze collectie zitten unieke groepsaccommodaties, geschikt voor iedereen. Zo kan je verblijven op een boerderij, op de hooizolder met allemaal bedstedes. En als je er dan toch bent, kan je ook nog met z’n allen een handje helpen op de boerderij. Of ga naar een plek met allemaal verschillende pipowagens! Wie krijgt de kleurrijkste pipowagen?

Als je liever wat meer luxe wilt hebben tijdens het verblijf, kies dan voor een riante vakantiewoning of een kasteel waar je met z’n allen kan genieten van een welverdiende vakantie. Eén ding is zeker, alle accommodaties zijn goed gelegen in een mooie omgeving. Dat kan dichtbij bruisende steden zijn, maar ook afgelegen in de natuur. Zoek snel de unieke accommodatie die bij jullie groep past.

Luxe groepsaccommodaties met sauna, jacuzzi en hottub

Groepsaccommodaties met net dat beetje luxe? Dat kan. Op supertrips hebben wij diverse groepsaccommodaties die uitgerust zijn met een wellness. Zo vind je op onze website groepsaccommodaties met een sauna, jacuzzi of een hottub. Hoe lekker is dat? Begin je familie- of vriendenweekend goed op vrijdagmiddag met een heerlijk wijntje in de hottub. Naast de wellnessfaciliteiten vind je bij sommige groepsaccommodaties ook een zwembad terug, bijvoorbeeld bij groepsaccommodaties op een vakantiepark.

Groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland

Wij hebben een aanbod groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen van 2 tot 150 personen. Dus voor ieder zit er wat wils bij. Of je nou een groepsaccommodatie voor 12 personen zoekt, een groepsaccommodatie voor 15 personen of een groepsaccommodatie voor 25 personen, bij ons vind je voor iedere groep iets. Luxe groepsaccommodaties of groepsaccommodaties buitenaf. Gebruik de filters om jouw favoriete groepsaccommodatie te vinden en ga erop uit met je vrienden of familie.