Bijzondere vakantiehuizen in Frankrijk

Een bijzondere overnachting in de meest bijzondere vakantiehuizen van Frankrijk. Ontdekt het romantische land, groots en klassiek. Van middeleeuwse steden tot luxe steden en vernieuwende plaatjes.

Strand- en zeeliefhebbers hebben geluk, kies uit de Franse Rivièra of Bretagne. Kies voor een luxe vakantiehuis met jacuzzi en privé zwembad direct gelegen aan het water. Deze plekjes zijn ook zeer geschikt voor een bijzondere overnachting met kinderen in Frankrijk. Iedere streek in Frankrijk heeft zijn eigen specialiteiten. De wijnstreek van Bordeaux tot de Loire, Frankrijk is met recht het belangrijkste wijnland ter wereld. Een bezoek aan een wijnboer is een unieke belevenis.

Romantisch Frankrijk

Natuurlijk is Frankrijk ook het perfecte land voor een romantische overnachting. Denk aan de stad van de liefde, Parijs. Hier leeft de romantiek volop en kun je heerlijk de stad verkennen door alle zijstraatjes. Bezoek de Champs-Élysees of natuurlijk de Eiffeltoren. Maak een romantische boottocht over de Seine of overnacht in Disneyland Parijs en beleef de magische uren in Disneyland.

Bijzondere overnachtingen

Wil je een vakantiehuis in Frankrijk huren? Op Supertrips vind je veel bijzondere vakantiehuizen op zowel parken, aan de kust of in bijzondere steden. De bijzondere vakantiehuizen in Frankrijk zijn speciaal door Supertrips voor jou geselecteerd. Ben je opzoek naar vakantiehuizen met wellness, een vakantiehuis midden in de natuur, een vakantiehuis aan de kust of gewoon een bijzondere overnachting? Vind jouw bijzondere vakantie bij Supertrips.