Vakantie zonder kinderen

Of je nu eventjes toe bent aan een momentje voor jezelf, een romantisch weekendje weg of gewoon niet zo zit te wachten op het ‘geschreeuw’ van de kinderen. Een weekendje weg of een uitgebreide vakantie geld voor vele vakantiegangers zónder een animatie team. En dat is natuurlijk ook erg begrijpelijk. Hoewel je als ouders van jonge kinderen niet kunt wachten om op de camping te staan vol activeiten voor kinderen, zitten er ook veel niet echt op te wachten. En dat is natuurlijk erg begrijpelijk.

Romantische overnachting voor twee

Wil je een keer op vakantie zonder de kinderen? Een romantisch weekendje weg, lekker met z’n tweetjes? Of naar een plek waar geen gezinnen aanwezig zijn? Dan hebben wij op Supertrips een groot scala aan leuke en unieke plekjes voor jou! En dan zit je al helemaal op deze pagina op de juiste plek. Hier staan namelijk alleen maar overnachtingen op, waar jij eventjes zónder de kids heen kunt.

Adults Only

Niet iedereen zit te wachten op rondrennende kinderen tijdens jouw relax vakantie. Boek dan je volgende verblijf lekker in een Adults Only (vaak ook All-inclusive) Resort. Zo vind je door heel Europa unieke hotels waar je even lekker tot rust kunt komen. Ontdek Adults Only vakanties in Griekenland, Italië, Frankrijk, Spanje en ga zo maar door! Waar gaat jouw volgende relax vakantie naartoe?