Safaritenten Nederland

Glamperen zonder uren te rijden is mogelijk! In Nederland kun je op een glamping luxe safaritenten of lodge tenten, compleet ingerichte safaritenten of safaritenten midden in de natuur huren. Bij een safaritent, denk je wellicht niet meteen aan Nederland. Maar als je aan luxe kamperen denkt, wel! Een safaritent staat voor luxe kamperen, waarbij je van alle gemakken voorzien wordt. Glamperen wordt dat ook wel genoemd.

Luxe safaritent huren

In Nederland heb je veel keuze voor het huren van een safaritent.  Nederland is namelijk een van de voorlopers met luxe tenten om een bijzondere vakantie te beleven zonder zorgen. Supertrips heeft het voor jou makkelijk gemaakt, en een overzicht gegeven om een safaritent in Nederland te huren. Selecteer de regio waar je de safaritent wilt huren en vind de leukste safaritenten geselecteerd door Supertrips.

Van safaritenten geschikt voor 2 personen, safaritenten met 2 verdiepingen, een eigen jacuzzi en/ of een ruim terras. Vaak hebben de luxe safaritenten ook een eigen sanitair waardoor je niet naar het sanitairgebouw hoeft te lopen! Wil je een leuk familie- of vriendenweekend? Safaritenten geschikt voor een grote groep vind je ook op Supertrips. De diversiteit is eindeloos.

Glamping in Nederland

De safaritenten in Nederland kunnen op een boerderij staan, waar je de boer een handje kan helpen. Maar er zijn ook locaties waar ze staan in een mooie, groene weide met een sereen uitzicht of tussen hoge bomen. Liever iets luxer? Dan kun je kiezen voor een Glamping waar je compleet ingerichte safaritenten vindt.

Eigenlijk kun je in elk seizoen van het jaar een safaritent huren. De meeste safaritenten zijn volledig verwarmd waardoor het altijd aangenaam is om een safaritent te huren. Voor gezinnen die houden van actieve vakanties heeft Supertrips ook genoeg aanbod. Tevens is een romantische overnachting in een safaritent ook een goed idee!

Een luxe overnachting is helemaal compleet met een ingerichte safaritent. In Nederland zijn er prachtige plekken waar men een luxe kan kamperen in een safaritent. Na een goede nachtrust kun je vervolgens heerlijk ontbijten aan de robuuste eettafel op het terras van de safaritent. Om vervolgens van het zonnetje te genieten en een gezellig spelletje te spelen met de familie. Dat klinkt als een goede vakantie!

Veelgestelde vragen over Safaritenten in Nederland

⭐️Wat is een safaritent?

Een safaritent is een tent die vroeger gebruikt werd als onderkomen voor jagers die op safari gingen om groot wild te vangen. Tegenwoordig kun je bijzonder overnachten in een safaritent!

💰Wat kost een nachtje in een safaritent?

Dit is afhankelijk van het type safaritent en de datum. Wij hebben je alvast de v.a. prijzen vermeld op ons inspiratieplatform voor mooie safaritenten.

💚Hoe zoek en boek ik een safaritent?

Bij ons word je direct doorgestuurd naar de aanbieder. Bij de aanbieder vind je de actuele beschikbaarheid en prijs van je aanstaande safaritent.