Safaritenten Italië

Wie kamperen zegt, zegt Italië. Heerlijk kamperen kan bijvoorbeeld aan de verschillende meren, bij een stad of ergens aan de 7600 km lange kust. Trek er op uit in rustiek Toscane en verdwaal tussen de wijnvelden en pittoreske dorpjes. Overnacht in het Groene hart van Italië, oftewel Umbrië of laat je overweldigen door de schoonheid van een camping bij het Gardameer. De safaritenten in Italië hebben het allemaal!

Voor de mooiste safaritenten ben je bij Supertrips aan het juiste adres. Er is veel aanbod om een safaritent te huren in Italië. Daardoor is er voor iedereen wel een geschikte safaritent!

Luxe kamperen in een safaritent

Voor een Glamping vakantie met kinderen in een safaritent zijn er veel leuke safaritenten in Italie beschikbaar. Safaritenten die staan op een Glamping met vele faciliteiten voor de kids, of zelfs een animatieteam! Ga je liever voor rust tijdens het luxe kamperen? Dan zijn er ook safaritenten beschikbaar die op een rustig gelegen park staan. Ook compleet ingerichte safaritenten zijn er te vinden in Italië. Wanneer jouw voorkeur meer uit gaat naar een zon, zee en strand vakantie dan is de optie safaritenten aan zee een goede keus! Hier vind je safaritenten aan de Adriatische kust, in het romantische Toscane of aan het Gardameer. Natuurlijk heb je vanuit de luxe safaritent prachtig uitzicht, je zit immers in Italië!

Voor de ultieme glamping ervaring in Italië kun je ook een compleet ingerichte safaritent huren. Ingerichte safaritenten komen steeds vaker voor, alle faciliteiten zijn tot jouw beschikking. Alleen de tassen nog uitpakken, en jouw vakantie in Italië kan beginnen!

Luxe safaritent huren

Je kan overnachten in safaritenten in Italië op een gezellige familiecamping of op een kleinschalige locatie met een persoonlijke benadering van de camping eigenaren. Aan jou de keus. Zie je jezelf al zitten op het ruime terras van je safaritent in Italië, luisterend naar de krekels, terwijl je geniet van een echte Italiaanse wijn na een dag rondtouren door de glooiende heuvels. Wij zouden ervoor tekenen!