Safaritenten Spanje

De populaire costa’s van Spanje zijn uitermate geschikt voor kampeervakanties. Maar vergeet vooral ook niet het ruige binnenland! Al vele jaren gaat men hier kamperen, omdat de stranden, de steden, en het culturele erfgoed heel erg aanspreekt. Maar ook zeker door de gemoedelijkheid & gastvrijheid van de Spanjaarden. Heerlijk eten, sangria drinken en zon, zee & strand. Vele safaritenten bevinden zich aan het strand, maar ook zijn er safaritenten te vinden die zich midden in de ruige natuur van Spanje bevinden. Spanje is het perfecte land voor een heerlijke vakantie. Niet gek dat de Spaanse Costa’s al jarenlang populaire vakantiebestemmingen zijn. Maak van jouw vakantie in Spanje een bijzondere ervaring door een safaritent te huren.

Luxe kamperen in een safaritent

Ook in Spanje is het mogelijk om een luxe safaritent te huren op verschillende plekken. De safaritenten in Spanje bieden je de rust en comfort die je verdient tijdens een vakantie. De kinderen aan het spelen bij het zwembad en jij relaxed op de veranda van de luxe tent met een goed boek erbij en wat lekkere Spaanse hapjes. Glamping in een safaritent in Spanje is een ideale manier om op een luxe en comfortabele manier midden in de natuur te kamperen.

Safaritent huren in Spanje

De safaritenten in Spanje zijn geschikt voor families, maar ook voor een romantische overnachting met z’n tweeën. De meeste safaritenten in Spanje liggen direct/ dichtbij de zee. Een heerlijk dagje strand is dan ook zeker een aanrader! Maar ook de glampings waarop de safaritenten zich bevinden hebben zwembaden waar je heerlijk kunt afkoelen. Natuurlijk zijn er in Spanje genoeg leuke bezienswaardigheden. Maak een uitstapje naar Barcelona, Girona, of ontdekt de Spaanse cultuur in een van de leuke dorpjes. De indrukwekkende Spaanse Pyreneeën zijn ook zeker een aanrader.  In het binnenland vind je vele wandelroutes langs de Middeleeuwse dorpjes én wijngaarden.

Ingerichte safaritenten in Spanje

Een safaritent huren in Spanje is pure luxe. De compleet ingerichte safaritenten zorgen ervoor dat, wanneer jij op de bestemming aankomt, jouw vakantie direct begint! Bij vele safaritenten kun je de tent helemaal openen zodat je echt kunt genieten van de buitenwereld. In de meeste gevallen hebben de luxe safaritenten een eigen sanitair, ideaal! Ook zelf koken is geen probleem in de safaritent, heb je geen zin om te koken? Er is in Spanje veel keus uit verschillende restaurants.

Bekijk de safaritenten in Spanje op Supertrips

Supertrips heeft voor jou de leukste safaritenten in Spanje uitgezocht, bekijk de types safaritenten, en ontdek welke safaritent in Spanje bij jou past! Ervaar hoe het is om in een luxe safaritent te slapen, maar toch dichtbij de natuur te blijven.