De luxe Baayvilla’s aan het Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen zijn het perfecte startpunt voor een veelzijdige vakantie in Nederland. Je vindt hier niet alleen alle comfort in een moderne en luxe privé-villa voor 6, 7 of 8 personen, je zit ook op een unieke locatie, direct aan het Lauwersmeer. De Baayvilla’s zijn het perfecte buitenverblijf voor rustzoekers, natuurliefhebbers en watersporters. Met uitzicht op het water, een prachtig groene omgeving en volop sport- en recreatiemogelijkheden maakt menig hart hier een sprongetje.

Luxe vakantiepark in Groningen

De luxe Baayvilla’s liggen allemaal op loopafstand van de Waddenzee en hebben een zonnig terras met uitzicht op het Lauwersmeer. De diverse type villa’s bieden plek aan 6, 7 of 8-personen en zijn dus ideaal voor gezinnen, vriendengroepen of familievakanties. De open keuken en woonkamer zijn beide comfortabel en compleet ingericht, inclusief Smart TV, vaatwasser en combimagnetron. Er zijn meerdere slaapkamers met grote tweepersoonsbedden, en badkamers met douche en toilet. Vanaf het grote terras heb je een schitterend uitzicht op de natuur. Er zijn ook villa’s met speciale aanpassingen voor invaliden.

Vakantiepark aan het water, Nederland

De locatie van dit villapark is werkelijk uniek, direct aan het Lauwersmeer en op loopafstand van de Waddenzee. Dit biedt natuurlijk volop mogelijkheden: varen, zeilen, roeien en waterskiën bijvoorbeeld, of vogels spotten langs een van de vele vaarroutes van Natuurmonumenten. Via de kronkelige riviertjes kun je zelfs naar Friesland of de stad Groningen varen, ideaal.

De Baayvilla’s zijn een mooie plek voor zowel een ontspannen als een actieve vakantie, op het water of cultuur in de stad. De ruige natuur is het beste te zien tijdens het Wadlopen op de Waddenzee, en er ligt in de omgeving een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes. Iedere villa krijgt bovendien, naar gelang het aantal gasten, gratis huurfietsen om de prachtige natuur mee te ontdekken. Op rijafstand van de villa’s ligt een 9-holes en 18-holes golfbaan waar beginners en gevorderden welkom zijn. Een uitje naar de Waddeneilanden maken is natuurlijk ook een aanrader.