Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Akkermans leisure & golf

België - Stokkem

€ 100tot€ 139
Prijs per kamer per weekend
Helaas is deze kamer niet beschikbaar op deze data.
Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan - Hoe werkt het?
Algemeen
Activiteiten
Ligging
Voorwaarden
Extra info
Een vakantie op een kampeervlot is een unieke ervaring. Op het vlot kunt u in alle rust genieten van de prachtige natuur. (Van april t/m oktober). De fluitende vogels en het kabbelende water zorgen voor de geluiden, die helemaal passen bij deze vakantie. Ook zag u de zon nog nooit zo mooi ondergaan. Naast de rust, staat ook het avontuur centraal tijdens deze vakantie. De vlotten zijn alleen bereikbaar met de Canadese kano.

Het idee van de kampeervlotten is 'back to basic'. Het kampeervlot bestaat uit stevige boomstammen, veilig drijvend op vaten. De vlotten zijn 25 vierkante meter groot, met daarop een houten hut van 12,5 vierkante meter. Er is ruimte voor maximaal vier volwassen of met kinderen eventueel vijf personen. Voor het dichtstbijzijnde toilet moet u zo'n vijf minuten kanoën.

De vaste, afsluitbare overkapping zorgt voor afdoende bescherming tegen een regenbui. De vlotten liggen op ruime afstand van elkaar, zodat uw privacy is gewaarborgd. De Canadese kano is bij de prijs inbegrepen, net als tal van accessoires die nodig zijn voor een ontspannen, maar avontuurlijk verblijf op een kampeervlot.

Alle gasten krijgen stoeltjes naar gelang het aantal personen mee voor op het vlot, met daarbij een evenredig aantal kampeermatrasjes. Verder bestaat het pakket uit twee éénpits camping-gaz brandertjes, een camping-gaz lantaarn, een doosje lucifers, bijbehorende camping-gaz tankjes, een jerrycan voor drinkwater, een jerrycan voor afvalwater, een vuilniszak (papier en glas graag gescheiden houden), een tentvegertje en een toiletemmer voor noodgevallen.

De ligging van de kampeervlotten is prachtig. De vlotten liggen midden in de vrije natuur en zijn alleen per kano te bereiken. Er kan tevens gekozen worden uit drie leuke locaties in Nederland; De Heen in Noord-Brabant, Marnemoende in Utrecht en De Cleypoel in Rijpwetering, Zuid-Holland.

De bedenker van het concept 'Kamperen op het water' is Jos Akkermans. De Heen, Marnemoende, De Cleypoel en De Wissen zijn de enige locaties waar het mogelijk is om op een vlot te kamperen.

Activiteiten

  • Kanoën
  • Natuurpark

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

Extra info

Huisdieren
Toegestaan
Invaliden
Niet geschikt voor invaliden
Schoonmaakkosten
Inclusief
Bedlinnen
Niet inclusief (€ -)
Kinderbed
Niet beschikbaar
Ontbijt
Niet inclusief (€ - prijs p.p.p.n.)
Toeristenbelasting
Inclusief

1 Kampeervlot

Het kampeervlot bestaat uit stevige boomstammen, veilig drijvend op vaten. De vlotten zijn 25 vierkante meter groot, met daarop een houten hut van 12,5 vierkante meter. Er zijn stoeltjes en kampeermatrasjes. De rest dient zelf meegenomen te worden. Er is een gasstel aanwezig. Geschikt voor 4 volwassenen. (Boekbaar van april t/m oktober).

Kampeervlot
€ 100 tot€ 139
Ontmoet Jos Akkermans
Jouw host bij Akkermans leisure & golf
Neem contact op
Naar de website