Stedentrip

Op zoek naar een stedentrip in Nederland, België of een ander land? De beste manier om een stad te verkennen is door het maken van een korte trip. Op Supertrips hebben wij de leukste steden gekozen met daarbij het aanbod voor een onvergetelijke stedentrips. Neem bijvoorbeeld een boutique hotel voor een stedentrip in Amsterdam of een hip hotel in Utrecht. Wil je het buiten Nederland zoeken? Leuke steden voor een trip zijn bijvoorbeeld Lissabon, Valencia, Antwerpen en Barcelona. Wij van Supertrips zullen er alles aan doen om jou van de beste tips & tricks te voorzien voor een citytrip die je nooit meer vergeet.

Wat is een stedentrip?

Een stedentrip is een korte vakantie van 2 tot 5 dagen waarbij je een stad helemaal ontdekt door de leukste plekjes op te zoeken. Op Supertrips hebben wij de leukste adresjes verzamelt voor een leuke stedentrip. Mooie hotels in Amsterdam, leuke plekjes in Lissabon of een bijzondere overnachting in Barcelona. Daarnaast vind je bij Supertrips dingen die je kunt doen tijdens een citytrip. Denk bijvoorbeeld aan een het bezoeken van een oude kerk, een marktje of de beste stranden in een stad. Een korte trip is altijd leuk om er even tussen uit te gaan. Ontdek op Supertrip de leukste citytrip en boek jouw weekendje of midweekje weg!

Ben je druk bezig met het plannen van een leuke stedentrip maar zie je door het bos de bomen niet meer? Op Supertrips kun je makkelijk stedentrips vinden door te filteren op land of stad. Ben je er nog niet helemaal uit? Lees dan eens ons blog. Hier vind je de leukste tips voor een stedentrip of andere bijzondere overnachting zoals het slapen in een safaritent of boomhut. Erg leuk! Naast een leuke stedentrip vind je bijzondere overnachtingen in heel Europa. Op Supertrips selecteren wij de leukste adresjes om jou een fijne vakantie te bezorgen. Weet jij al waar jouw volgende reis naar toe gaat? Let us know!