Vakantie met hond

Een vakantie met de hond is niet alleen super gezellig, maar ook leuk voor de hond zelf! Een mooie accommodatie aan het strand waar de hond lekker kan rennen of samen een mooie wandeling maken in een natuurgebied. Op vakantie met een hond kan soms lastig zijn. Heb je net een mooie locatie of accommodatie gevonden, is een huisdier niet toegestaan. Daarom vind je op deze pagina allemaal vakanties waar een hond is toegestaan. Zo hoef je niet stad en land af te zoeken naar een huisdiervriendelijke vakantie, maar heb je alles direct in een handig overzicht! Een vakantie met hond in eigen land, een huisdiervriendelijke vakantie in Duitsland of een vakantie met de hond in Frankrijk. Je komt van alles tegen! Wil je graag een stedentrip met de hond maken? Er zijn genoeg huisdiervriendelijke hotels te vinden. Liever midden in de natuur? Een huisdiervriendelijk natuurhuisje is er ook. En natuurlijk vind je nog meer dan alleen een hotel of natuurhuisje bij Supertrips.nl.

Met de hond op vakantie

Met de hond op vakantie naar bijvoorbeeld een uniek natuurhuisje wat zich, zoals de naam al zegt, bevindt middenin de natuur. Handig voor een vakantie met hond. Ook is een strandhuisje de perfecte locatie voor een huisdiervriendelijke vakantie. Je vindt in Nederland vele mooie strandhuisjes waar jouw hond zich lekker kan laten gaan. Natuurlijk zijn er ook vakantieparken die honden toelaten! Zo kun je genieten van alle faciliteiten en activiteiten van het vakantiepark samen met de kinderen en/of huisdier. Daarnaast vind je op Supertrips ook hotels waar honden toegestaan zijn. Ook een huisje huren met hond is mogelijk! Er zijn vele mooie huisjes of bungalows die huisdiervriendelijk zijn. Yes!

Vakantie met hond in Nederland

Natuurlijk is in eigen land op vakantie gaan erg leuk. Waarschijnlijk rijd je maximaal 3,5 uur om op je bestemming aan te komen, ideaal! Helemaal voor wanneer de hond meegaat op vakantie. Een lange autorit kan vermoeiend zijn voor een huisdier. Daarom is een vakantie in Nederland met hond perfect. In Nederland kun je bijvoorbeeld op vakantie gaan in de Veluwe, waar je mooie natuurwandelingen kunt maken met de viervoeter. Of ga naar een van de Waddeneilanden en geniet van het moois dat de eilanden te bieden hebben zoals een duinwandeling. Een vakantie met hond in Nederland heeft eigenlijk alleen maar voordelen! Slapen in een hotel, vakantiepark, natuurhuisje of camping met hond in Nederland, ideaal.

Huisdiervriendelijke vakantieparken

Tegenwoordig zijn er steeds meer huisdiervriendelijke vakantieparken te vinden! En niet alleen in Nederland vind je deze vakantieparken, maar ook in bijvoorbeeld Frankrijk of Duitsland! Een voorbeeld van een huisdiervriendelijk vakantiepark in Frankrijk is bijvoorbeeld Camping Souston Village. Of een huisdiervriendelijk vakantiepark in Duitsland zoals: Landal Warsberg. Zo kan het huisdier gewoon lekker mee en hoef je je geen zorgen te maken! Een ontspannen vakantie met de hond!