Bijzondere vakantie Frankrijk

Frankrijk is romantisch, groots en klassiek. Steden als Avignon en Rouen ademen nog de middeleeuwse sfeer uit hun hoogtijdagen, compleet met gotische kathedralen en paleizen van weleer.

Strand- en zeeliefhebbers kunnen kiezen uit de Franse Rivièra of Bretagne, afhankelijk van je voorkeur. Iedere streek kent zijn eigen culinaire specialiteiten. Bijvoorbeeld in Normandië proef je zelfgemaakte appelcider die heerlijk is na een lange herfstwandeling en richting Bordeaux kunnen je smaakpapillen zich laven aan vers gevangen oesters en uiteraard, de lokale wijn. Kom genieten in Frankrijk en ontdek de glooiende landschappen, de bourgondische levensstijl en de historische plaatsjes met lokale markten en brocantes. Terwijl je overnacht op een uniek plekje in Frankrijk.

Romantisch Parijs

Maar, als we Frankrijk zeggen, dan zeggen we natuurlijk ook Parijs. De lichtstad van de wereld! Hier leeft de romantiek nog volop en je kunt heerlijk verdwalen in alle kleine zijstraatjes in de stad. Struin over Avenue des Champs-Élysées of verdwaal in de kunstzalen in het Louvre. Je kunt ook Parijs vanaf het water bekijken, door een boottochtje te maken over de Seine. Parijs, zal je verbazen! En wist je dat wij luxe glamping accommodaties aanbieden net buiten Parijs? Oui, c’est la vie! 

Bijzondere overnachtingen Frankrijk

Frankrijk is een groot en divers land, waardoor het bestempeld kan worden als ideaal vakantieland. Beleef een unieke overnachting in een kasteel in het binnenland, boek een glamping aan de Franse kust of geniet met het hele gezin in een luxe & bijzonder vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. Vele bijzondere accommodaties in Frankrijk op Supertrips hebben Nederlandse eigenaren waardoor het contact soepel verloopt. Wanneer je vakantie viert in Frankrijk is het natuurlijk van belang dat je af en toe verkoeling kunt zoeken in het water. Daarom hebben de meeste bijzondere accommodaties een zwembad en/of zijn ze gelegen dichtbij een meer of aan zee.

Glamping in Frankrijk