Bijzondere vakantie Italië

De bakermat van de Westerse beschaving, zo omschrijft men Italië. Het land dat overloopt van cultuur en historie en waar men tegelijkertijd volop van het goede leven geniet. Kunst, heerlijk eten en gevoel voor schoonheid: dat is Italië.

Bezoekers kunnen kiezen uit steden als Rome, de eeuwige stad en paradijs voor geschiedenisliefhebbers. Venetië voor de romantici onder ons. Of Milaan, de meest modieuze stad van Italië. Vergeet daarnaast niet de Alpen in het Noorden of de prachtige baai van Napels. Of je nu van rijke cultuur, overvloedige natuur of een bruisend uitgaansleven houdt, Italië biedt het allemaal en volop.

Unieke overnachtingen in Toscane

Italië is zeer geschikt voor een vakantie met het gezin, maar ook voor een romantisch stelletje of actieve 50-plussers die op zoek naar een divers vakantieland. Het is mogelijk om een bijzondere vakantiewoning in Toscane te huren of een authentiek appartement. Maar de populairste manier om vakantie te vieren in Toscane, is een glamping vakantie. Luxe kamperen op een kleinschalig vakantiepark in Toscane klinkt toch fantastisch? En natuurlijk het liefst een vakantiepark met zwembad, zodat de kinderen lekker kunnen spetteren. In Toscane vind je een diversiteit aan landschappen en historische steden. Pak de auto of het vliegtuig en ga genieten!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een bijzondere vakantie te vieren aan de Italiaanse kust. Comfortabel in een bijzonder vakantiehuisje terwijl je zo het strand oploopt om te genieten van het zonnetje. Vaak zijn de vakantiehuisjes of safaritenten gelegen op kindvriendelijke campings, waar van alles te beleven is. Van een leuk animatieteam tot aan speeltuintjes. Zie je het al voor je? Overdag er op uit trekken in de omgeving, bij terugkomst naar het zwembad, om vervolgens bij het vakantiehuisje te barbecueën met het gezin. Je beleeft het allemaal tijdens een bijzondere vakantie in Italië.