Lekker dobberen in je eigen privézwembad… Wie is er niet dol op? Reisorganisatie Eliza was here in elk geval wel! Het gehele jaar gaan zij op zoek naar de mooiste kleinschalige plekjes in Zuid-Europa. Hiervan hebben we een top 5 geselecteerd van favoriete plekjes mét een privézwembad. Lees snel verder!

1. Kreta – Lameriana Village

Het uitzicht bij Lameriana Village is magisch. De groene heuvels van Kreta lijken hier op hun allermooist. Vanuit je jacuzzi of privézwembad kun je er uren naar staren zonder dat het verveelt… En wie daarna trek krijgt, boft. Eigenaresse Maria maakt ook nog eens de lekkerste lokale Griekse gerechten klaar voor haar gasten!

Meer info

2. Lefkas – Odysseas Villas

Op het Griekse eiland Lefkas liggen de prachtige witte huisjes van Odysseas Villas, allemaal voorzien van hun eigen zwembad. Vanuit het lichtblauwe zwembadwater heb je een schitterend panoramisch zicht op zee. De huisjes zijn ruim en hebben allemaal een groot terras, balkons en ramen op de juiste plek, voor de mooiste vergezichten.

Meer info

3. Ibiza – Villa Sargamassa

Op Ibiza liggen een paar spierwitte villa’s verscholen. Het zijn de villa’s van Villa Sargamassa. Elke villa heeft zijn eigen privézwembad, maar dat betekent niet dat je de gezelligheid van de buren hoeft te missen, mocht je een beetje contact ook leuk vinden. In het barretje in de algemene ruimte van dit adresje liggen de drankjes koud voor iedereen die daar zin in heeft!

Meer info

4. Lefkas – Beyond Villas

Om bij Beyond Villas op het Griekse eiland Lefkas te komen, moet je een steil weggetje omhoog volgen. Dat is even spannend, maar uiteindelijk ben je blij dat je dit gedaan hebt! Aan het einde van de weg liggen namelijk drie traditioneel gebouwde villas: Beyond Villa’s. Vanuit je eigen zwembad kijk je uit over ongerepte rotsen én de azuurblauwe zee.

Meer info

5. Chalkidiki – Sunny Villas Spa

Vanaf je eigen terras bij Sunny Villas Spa in Chalkidiki duik je zo je privézwembad in! Lekker dobberen terwijl je uitkijkt over het Griekse stadje Hanioti en de lichtblauwe kust. Alsof dat nog niet leuk genoeg is kun je ook in het binnenzwembad aan je trekken komen. En wat dacht je van de sauna, jacuzzi en massageruimte…

Meer info

Reacties op dit artikel

Instagram