Stedentrip Lissabon

Lissabon is een van de populaire steden voor een stedentrip. De leuke straatjes, de bekende tram 28 waarmee je een ritje kunt maken door het smalste straatje van Lissabon maakt het erg aantrekkelijk om de stad te bezoeken. Een stedentrip in Lissabon is de perfecte manier om alles van dit Portugese land te ontdekken. Als je in Lissabon bent zal je je verbazen over de prachtige gebouwen, kleine knusse straatjes en de vrolijke mensen op straat. Op Supertrips hebben we genoeg aanbod om jouw stedentrip in Lissabon een succes te maken! Fijne locaties midden in het centrum of een hotel op een iets rustigere plek.

Wat te doen in Lissabon?

Haal alles uit een stedentrip in Lissabon door de perfecte locatie te kiezen. Op Supertrips vind je bijzondere hotels, hotels met een top locatie en nog veel meer. Een stedentrip kan in 3, 4 of zelfs 5 dagen! In Lissabon is veel te doen en te zien. Combineer cultuur snuiven met heerlijk Portugees eten en maak de mooiste foto’s. In Lissabon is het het hele jaar lekker weer. In de wintermaanden is het er 15 graden, in de zomer kan dit oplopen tot 30 graden. Heerlijk toch! Tijdens een stedentrip in Lissabon zijn er veel dingen te doen. De beroemde tram 28 die door de wijk Alfama loopt is een aanrader! Met de tram maak je een ritje door de schattige straatjes en ontdek je het prachtige Lissabon.

Waar overnachten tijdens de stedentrip in Lissabon?

Om alles uit de citytrip in Lissabon te halen is het belangrijk om te weten waar de beste hotels te vinden zijn. Wil je een centraal gelegen hotel? Kies dan een hotel in de wijk Alfama, Baixa of Rossio. Vanuit deze wijken kun je alles prima ter voet bekijken. Iets buiten het centrum? Gelukkig heeft Lissabon fijne metro aansluitingen en is de Uber daar stukken goedkoper van in Nederland. Handig! Voor jou hebben wij al een aantal hotels in Lissabon opgezocht om de stedentrip zo goed mogelijk te laten slagen. Ben je toch nog niet overtuigd dat Lissabon de perfecte stad is voor een stedentrip? Bekijk dan eens al ons aanbod voor een stedentrip en misschien eindig je wel in Barcelona of een stedentrip in Amsterdam!