Stedentrip Rotterdam

Een stedentrip in Rotterdam! Hoe leuk is dat. Rotterdam staat bekend om de grote winkelstraten, natuurlijk de haven en de gezelligheid. Een van de betere plekken om een stedentrip in Nederland te boeken. Naast een gezellige stad heeft Rotterdam ook nog eens heerlijke restaurants en de beste hotels. Die hebben wij voor jou al geselecteerd om jouw keuze een beetje makkelijker te maken. De hotels zijn erg geschikt voor een stedentrip maar ook voor een weekendje of nachtje in Rotterdam.

De beste hotels voor een stedentrip in Rotterdam

Rotterdam is vanuit alle plekken in Nederland erg makkelijk te bereiken. Zowel met de auto of met de trein kun je makkelijk jouw stedentrip in Rotterdam beginnen. Wanneer je eenmaal in Rotterdam bent is er genoeg te doen. Denk aan winkelen, een mooie wandeling maken door de stad of fietsen huren en met een fiets de stad verkennen. Vergeet niet over de Erasmus brug te gaan! Ook staan er in Rotterdam een aantal unieke woningen zoals de kubus woningen. Deze zijn ontworpen in de jaren 80, tegenwoordig zijn alle woningen bewoond. Ook een bezoek aan het wereldmuseum in Rotterdam is erg leuk! Hier kun je kunstwerken vanuit Afrika, Tibet tot Rusland bekijken. Een leuk uitstapje dus.

Stedentrip in Nederland

Op Supertrips hebben wij alvast een aantal leuke hotels geselecteerd die perfect zijn voor jouw stedentrip in Rotterdam. Van hotels met een centrale ligging tot hotels met een liggen net buiten de stad. Je kunt kiezen voor rust, maar ook voor de gezelligheid van de binnenstad. Van alles is mogelijk! Weet je nog niet zeker of je naar Rotterdam wilt? Bekijk dan eens de hotels van een stedentrip in Amsterdam of een stedentrip in België. Zoek je het liever wat verder weg? Supertrips heeft ook de beste hotels voor een stedentrip in Lissabon, Barcelona en meer! Naast de stedentrip in verschillende steden kun je ook kiezen voor een romantische overnachting of een overnachting in een bijzondere accommodatie. Even helemaal tot rust komen? Dan is een wellness weekendje weg een goede keus!