Stedentrip België

Hoe kun je het bourgondisch België beter leren kennen dan een stedentrip in België te maken? Een stad wordt vaak als vakantiebestemming gekozen voor een korte trip, zoals een citytrip. In een paar dagen verken je de hele stad en bezoek je veel kenmerkende dingen van die stad. België heeft veel keuze uit prachtige steden, heerijk eten en het is ook nog eens dichtbij! In een paar dagen leer je de leukste steden van België beter kennen. Weet je nog niet helemaal naar welke stad je een citytrip in België wilt maken? Geeft niets! Wij hebben voor jou in verschillende steden de fijnste adresjes gevonden. Een stedentrip in Brussel, Antwerpen, Gent of Leuven. Het komt allemaal voorbij.

Wat te doen in België?

Een stedentrip in België is zeker een aanrader. Ontdek het heerlijk bourgondische leven van de Belgen én natuurlijk de Belgische biertjes. Voor een stedentrip in België is een goed hotel het begin. Wil je een hotel midden in de stad of juist iets er buiten? Op Supertrips vind je veel overnachtingen in België die jouw stedentrip tot een succes maken.  Net even iets anders dan een hotel? Slaap in een safaritent, in een boomhut of op een kampeervlot in Belgisch Limburg. Ben je benieuwd voor een aantal van deze bijzondere overnachtingen tijdens je stedentrip in België? Lees dan ons blog: stedentrip in België en ontdek de leukste adresjes. Zowel voor avonturiers als voor liefhebbers van het Bourgondische leven is België het geschikte land voor een weekendje weg of een midweekje weg. Op Supertrips.nl vind je zowel de bekende steden als wat minder bekende steden voor een stedentrip.

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Brugge is de perfecte locatie. Ben je een natuurliefhebber? Dan is Bergen (nog relatief onbekend) een echte aanrader. En natuurlijk: Belgische chocolade daarvoor moet je in Brussel zijn! Op elke hoek van de straat vind je een chocolaterie en kun je een bezoekje brengen aan Manneke pis. Ben je er nog niet uit of je naar België wilt of juist een stedentrip in Nederland wilt maken? Bekijk eens onze stedentrip pagina waar je stedentrips in Barcelona, Lissabon en Nederland vindt! Waar ga jij een paar daagjes naar toe?