Stedentrip Amsterdam

Een stedentrip in Amsterdam is natuurlijk altijd leuk en een all time favorite. Natuurlijk zijn de Amsterdamse grachten erg populair en ook een bezoekje aan het Rijksmuseum en het populaire Madame Tussauds is niet te negeren. Maak een wandeling door de Amsterdamse straatjes of bezoek een lekker restaurant. In Amsterdam is genoeg te vinden voor een leuke stedentrip.

Leuke activiteiten tijdens een stedentrip Amsterdam

Supertrips heeft de mooiste hotels voor een citytrip in Amsterdam geselecteerd voor jou! Kies voor een hotel in het centrum van Amsterdam als je graag alles te voet wilt afleggen. Wil je het metro gevoel in Amsterdam ervaren? Een hotel iets buiten Amsterdam is dan ook een goede aanrader voor een stedentrip. Maak een fijne wandeling door het Vondelpark of geniet van een heerlijk biertje op het terras. Ben je een foodlover? Dan moet je tijdens je stedentrip in Amsterdam zeker de foodhallen bezoeken. Naast deze leuke dingen is het natuurlijk ook belangrijk om een leuke overnachting te hebben. Kies uit een prachtig boutique hotel in Amsterdam of een fijne overnachting in een luxe hotel. Het voordeel aan Amsterdam is dat het makkelijk te bereiken is. Met de trein kun je prima jou stedentrip in Amsterdam beginnen. Daarnaast is het openbaar vervoer in Amsterdam ook perfect geregeld en kun je overal komen waar je maar wilt zonder al te veel te lopen.

Op de stedentrips pagina vind je alle stedentrips geselecteerd voor jou! Is Amsterdam toch niet jouw ding? Bekijk dan eens het blog voor leuke stedentrips in Noord en midden Nederland. Wie weet vind je een leuke stad! Heb je de steden in Nederland al eens gezien? Een stedentrip in België is ook een aanrader. Proef de heerlijke Belgische biertjes, het lekkere eten en ontdek de prachtige stad. Wil je toch liever wat langer weg dan een aantal dagen? Ook voor een bijzondere vakantie in Nederland heeft Supertrips de leukste accommodaties geselecteerd. Van romantische overnachtingen, slapen in een boomhut of op avontuur in een safaritent. Ontdek het op Supertrips.nl.