Die heerlijke festival vibe ligt binnen handbereik bij deze gave pop-up campings in Nederland. Waar er in 2020 al een boel leuke pop-up campings tevoorschijn kwamen, is het in 2021 doorgezet als een heuse kampeertrend! En dat is natuurlijk ook niet voor niets. Overnachten op deze pop-up glampings brengt je dat heerlijke festival gevoel, een leuk nieuw avontuur en een comfortabele overnachting in een unieke tent. Ben jij klaar voor een bijzondere vakantie in eigen land?

festival-camping
pop-up-glamping
pop-up-camping

Pop-up camping in Gelderland

Een van deze gave pop-up glampings is natuurlijk deze locatie van Glamp Outdoor Camp in Appeltern, Gelderland. Op deze gave pop-up camping vind je live entertainment, een Food & Drinks bar, een barbecue-spot en leuke thema-avonden (Spareribs & Beers, Burgers & Beers, Desserts Party of bijvoorbeeld een Magic Dinner)! Daarnaast hebben ze ook nog eens heerlijke bioscoop avondjes onder de sterren. Wat wil je nog meer? Ervaar hier de ultieme festival vibe, terwijl jij overnacht in een luxe glamping accommodatie!

Bekijken
1
pop-up-camping-de-wereld
pop-up-camping
festival-camping-de-wereld

Pop-up camping De Wereld

Nog zo’n ontzettend gave pop-up glamping is Camping De Wereld in Flevoland! Op dit bijzondere plekje kun je ook extreem goed genieten. Vertoef je middag lekker in een hangmat, struin langs het zandstrandje aan de zee, op 100 meter afstand, of duik lekker in de hottub. Ben jij wat avontuurlijk aangelegd? Vermaak jezelf dan in het outdoor klimpark met ziplinen, doe mee aan de workshop ‘vuurtje steken’, oefen je schiet-skills of doe mee met de talloze outdoor games. Ben jij klaar voor een wereld vakantie?

Bekijken
2
de-leukste-pop-up-campings
pop-up-glamping
pop-up-camping-nederland

Pop-up camping op de Veluwe

Op deze pop-up camping op de Veluwe zijn ook je kinderen van harte welkom. Deze kindvriendelijk glamping is namelijk een paradijsje in eigen land voor jong en oud! Vermaak je op deze luxe glamping op de midgetgolfbaan, de tennisbaan, het voetbalveldje, de verschillende speeltuinen of verken de ongerepte natuur op de Veluwe. Ervaar ook hier die heerlijke festival vibe bij de mega leuke Food & Drink truck! En vermoede je het al? Dit is wederom een locatie van Glamp Outdoor Camp!

Bekijken
3
luxe-glamperen
glamping-twente-luxe
luxe-glamping

Pop-up suprise Oetdoor

Hoewel glamping Oetdoor niet officieel gezien wordt als een pop-up camping, kwam hij als verrassing ‘opgepopt’ door corona. Op deze gave glamping in de Achterhoek ervaar je een luxe overnachting in een unieke tent en beleef je de ultieme Scandinavian experience. Of je nu voor een ontspannen vakantie gaat, een avontuurlijk of de combinatie. In glamping Oetdoor zit je gegarandeerd op je plek! Geniet van een middag in de Scandinavian hottub of vermaak je als avonturiers tijdens een leuke kanotocht, mountainbike avontuur of ga dapper suppen!

Bekijken
4
kleinschalige-glamping
glamping-twente-pop-up
unieke-pop-up-camping

Pop-up camping in Twente

Op deze pop-up glamping in Twente kun je niet alleen overnachten in een unieke tent, maar ook overnachten op een unieke locatie in Nederland. Deze glamping van Glamp Outdoor Camp is namelijk gevestigd op een oude militaire basis! Op deze glamping kun je weer heerlijk genieten van de sfeer, het heerlijke eten bij de foodtrucks en het unieke vermaak voor de kids. Laat ze meedoen met de speur- en zoektochten, skelter racen, nerfgamen of lasergamen. Hier ervaar je een vakantie die je niet snel zal vergeten!

Bekijken
5
pop-up-glamping
east-nomads-experience
pop-up-camping

Pop-up camping East Nomads

Op deze pop-up camping van East Nomads in de Achterhoek, kun je ook uitstekend goed genieten. Ervaar een heerlijke geheel verzorgde vakantie met gebruik van hun leuke arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk sterrendiner met Ron’s Gastrobar, ga op magisch Yoga-Retreat met de Zen Caravan en ontdek de Achterhoekse natuur. Verblijf op deze waanzinnig glamping met, jawel, die gave festival sfeer! Daarnaast vind je hier ook mega unieke accommodaties (met eigen hottub) en een omgeving bomvol leuke activiteiten.

Bekijken
6
familie-pop-up-camping
de-leukste-pop-up-camping
luxe-kamperen-pop-up

Pop-up camping in de Achterhoek

Nog zo’n parel in de Achterhoek! Op deze unieke ‘Family Edition’ locatie van Glamp Outdoor Camp vind je, naast unieke overnachtingen, zelfs nog een zwemmeer, buitenzwembad én een peuterbad! Daarnaast kunnen de kids ook mega leuk meedoen met het animatieprogramma of ga samen de natuurrijke omgeving ontdekken. Je staat namelijk bij een prachtig bos, waar je geweldig kunt wandelen of fietsen! Op deze glamping locatie van Glamp Outdoor Camp vind je ook nog eens een heerlijk parkrestaurant en een cafetaria!

Bekijken
7
pop-up-festival-camping
pop-up-camping-nederland
pop-up-glamping-twente

Pop-up camping Bij de Buren

Weer zo’n lekker plekje in Twente. Bij pop-up camping Bij de Buren ervaar je een heerlijke vakantie aan de Regge. Overnacht in één van de luxe glamping accommodaties en proef die échte festival sfeer op het park. Haal een lekker warm broodje bij de bakker en geniet van alle faciliteiten op het aansluitende vakantiepark Mölke! Zo kun je de Regge verkennen via een sloep, kano of lekker met de supps. Ook mag je gewoon gebruiken maken van het binnenzwembad, het strandje aan de Regge, de bowlingbanen en het restaurant. Dat wordt genieten!

Bekijken
8
festival-camping
pop-up-camping-festival
live-muziek-pop-up-camping

Pop-up camping in Noord-Brabant

Nóg zo’n gave locatie van Glamp Outdoor Camp vind je in Schaijk, Noord-Brabant. Ook hier heb je binnen no-time dat fijne vakantiegevoel te pakken, terwijl je omringd wordt door die leuke festival sfeer. En daar houdt de fun niet op! Op deze pop-up glamping vind je namelijk een gave Food & Drinksbar, een gezellige barbecue-spot, funbowling en een (water)spraypark! Aan culinaire spektakels kom je hier ook geen te kort. Op deze gave glamping wordt je namelijk verrast met leuke diner thema’s bij restaurant Charlie. Welke hoop jij mee te maken? Spareribs & Beers, Burgers & Beers, Magic Diner, Music under the stars? Of mijn persoonlijke favoriet; Happy Hour!

Bekijken
9

Wat pop-up glampings allemaal gemeen met elkaar hebben is een unieke luxe tent, gezellige festival vibe en leuke activiteiten. Heb jij je ultieme glamping avontuur gevonden op één van deze leuke pop-up campings in Nederland? Op welke pop-up glamping je ook besluit te vertoeven, genieten gebeurt gegarandeerd. Zo kun jij deze zomer nog heerlijk genieten van dat leuke festival gevoel, terwijl jij heerlijk overnacht in stijl. Met wie doe jij mee aan deze unieke kampeertrend?

Wil jij nu op de hoogte blijven van de nieuwste reistrends en bijzondere overnachtingen?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Reacties op dit artikel

Instagram