Toe aan een vakantie aan het strand; een strandhuisje huren is dan onze tip! Lekker met je voeten in het zand, een verfrissende duik nemen in de zee en lekker uitwaaien. Tijdens een overnachting in een strandhuisje ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Wij hebben voor jou 10 strandhuisjes aan zee op een rij gezet! Check it out now ⬇︎⬇︎⬇︎

6-pers-Strandhuisje
Brasserie-Hoogduin
Cadzand-badcabin-Hoogduin

Molecaten Park Hoogduin

Bij Molencaten Park Hoogduin in Cadzand vind je strandhuisjes aan zee op loopafstand direct aan zee. Tijdens het verblijf kun je genieten van een prachtig uitzicht op het strand, de zee en fantastische luchten. Het park ligt niet ver van de Belgische grens, waardoor een uitstapje maken naar een van de gezellige Belgische steden ideaal is! Strandhuisje huren? De strandhuisjes in Cadzand zijn een echte aanrader!

Bekijken
1

Strandhuisjes Julianadorp

Op het strand van Julianadorp aan Zee in Noord Holland bevinden zich luxe strandhuisjes. Deze strandhuisjes vind je nergens in Nederland zo dicht bij de Noordzee als in Julianadorp aan Zee. In Julianadorp aan zee en de directe omgeving kun je aan veel activiteiten mee doen. Denk hierbij aan wadlopen, fietsen, flyboarden, golfsurfen en nog veel meer! Ook voor een lekker hapje en drankje kun je bij een van de restaurants in Julianadorp aan zee terecht en genieten van de zee, het strand en je welverdiende vakantie.

Bekijken
2
beach-villa
strandovernachting-landal
zeezicht-slaapkamer-beach-villa

Strandhuis Hoek van Holland

Direct aan de Zuid-Hollandse kust ligt het Beach Villa’s Hoek van Holland. Het Strandhuisje aan zee Hoek van Holland ligt aan de monding van de Nieuw Waterweg, waardoor er de hele dag indrukwekkende schepen voorbijkomen! De steden Rotterdam, Den Haag en Delft liggen dichtbij waardoor je er gezellig samen op uit kunt. Het strand biedt een mogelijkheid voor golf- en kitesurfen, een lange wandeling langs de kust of door de duinen. Perfect voor een relaxte vakantie aan zee!

Bekijken
3
Strandhuisje-kijkduin1
Strandhuisje-kijkduin2
Strandhuisje-kijkduin3

Strandhuisjes Kijkduin

Met de eigentijdse inrichting van deze luxe strandhuisjes in Kijkduin kun je heerlijk genieten van een vakantie aan zee. De strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien. De overdekte veranda geeft je zowel privacy als een prachtig uitzicht.

Bekijken
4
Strandhuisje-kijkduin1
Strandhuisje-kijkduin2
Strandhuisje-kijkduin3

Haagse strandhuisjes

Vakantiepark Kijkduin biedt vrijstaande Haagse strandhuisjes die óp het strand net ten zuiden van de boulevard van Kijkduin staan. Het vakantiepark ligt direct achter de duinen waardoor je binnen no time op het strand staat! In de omgeving bevinden zich uitgestrekte fiets- en wandelgebieden. Vanaf je strandhuisje aan zee fiets je zo de boulevard van Scheveningen of Kijkduin op. Strandhuisje in Kijkduin? Zoek & boek direct.

Bekijken
5

Punt-West Hotel & Beachresort

Voor een luxe vakantie aan het strand zit je goed bij Punt-West Hotel & Beachresort in Ouddorp. Overnachten in een strandvilla of eiland studio gelegen op het strand, gelijk aan het Grevelingenmeer is waar luxe op het strand voor staat bij Punt-West Hotel & Beachresort. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel comfort. Alle villa’s liggen in de duinen of op het strand rondom de aangelegde baai van het resort.

Bekijken
6
Subtropisch-Zwemparadijs-Roompot
roompot-koos

Beach House XL

Met een groep vrienden een nachtje slapen op het strandhuisje aan zee in Zeeland? Het Beach House van Roompot is bedoeld voor 6 personen en staat daadwerkelijk óp het strand waarbij je een prachtig uitzicht hebt over de jachthaven. Met een eigen pizzeria, buffetrestaurant en snackbar op het park, staat er elke vakantiedag iets lekkers op het menu. In de omgeving van het park bevinden zich de historische steden Veere en Zierikzee om een leuk uitstapje naar te maken.

Bekijken
7
strandhuisjes-top-2
strandhuisjes-top-3
strandhuisjes-top-1

Aan zee slapen

Aan zee slapen ligt in het Noord-Hollandse plaatsje Wijk aan Zee. Bij Aan zee slapen vind je alles voor dé relaxte vakantie. Met vakantiehuisjes direct op het strand kun je volledig uitrusten. Bij de vele omringende strandpaviljoens kun je heerlijk relaxen, drinken en eten. Voor jong en oud worden veel activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan karten, kiten en surfen. Een échte aanrader wanneer je een strandhuisje aan zee zoekt!

Bekijken
8
Strandhuisje-weelde
slapen-op-het-strand-Weelde
strandhuis-weelde

Strandhuisjes bij  Strand Weelde

Wakker worden met alleen het geluid van de golven die op het strand breken? Dan is slapen in het strandhuisje aan zee in Zeeland bij Strand Weelde een unieke ervaring. Zo’n 800 meter van de kust in Zeeuw-Vlaanderen vind je de schoonste stranden van Nederland. De nieuwe moderne strandhuisjes bieden een unieke ervaring, door twee terrassen hoef je de zon niet te missen! ’s Avonds kun je genieten van de skyline van Vlissingen.

Bekijken
9

Reacties op dit artikel

Instagram