Ben je op zoek naar een onvergetelijke vakantie-ervaring waar je kunt ontspannen en genieten in absolute privacy? Zoek niet verder! Van moderne villa’s tot luxe suites, we hebben de top 10 beste verblijven met privé zwembad in Europa voor je verzameld.

pool-lodge-utrecht
pool-lodge-utrecht
pool-lodge-utrecht

Luxe lodge met zwembad

Voor een exclusieve vakantiebeleving in eigen land is deze Pool Lodge in Utrecht de ideale plek. De vakantiewoning met privé zwembad ligt midden in het bos, waardoor je midden in de natuur kunt ontspannen. Extra fijn: de lodges zijn duurzaam gebouwd en beschikken onder andere over zonnepanelen en een warmtepomp.

Bekijken
1
vakantievilla-wellness-resort-valley
vakantievilla-wellness-resort-valley
vakantievilla-wellness-resort-valley

Villa met privé wellness

Ben je op zoek naar op en top luxe tijdens een familieweekend of weekendje weg met vrienden? Bij Resort Valley vind je deze gloednieuwe groepsvilla met privé wellness. In de kelder heb je je eigen binnenzwembad, sauna en whirlpool!

Bekijken
2
adults-only-hotel-griekenland
adults-only-hotel-griekenland
adults-only-hotel-griekenland

Suite met zwembad

Een parel in Griekenland: Cook’s Club Ialyssos. Dit adults only hotel is hip en trendy ingericht, beschikt over suites met privé zwembad of jacuzzi en ligt op slechts 700 meter van het strand. De hele dag door draaien de beste dj’s uit de hele wereld bij de zwembadbar. Hier krijg je het ultieme vakantiegevoel!

Bekijken
3
boutique-resort-achterhoek-de-weelderik
boutique-resort-achterhoek-de-weelderik
boutique-resort-achterhoek-de-weelderik

Boutique vakantiehuis met privé zwembad

Laat de dagelijkse drukte achter je en geniet van een luxe vakantie in de Achterhoek. Het kleinschalige boutique resort De Weelderik beschikt over premium vakantiehuizen met zwembad en sauna. Alsof dat nog niet genoeg is, heb je in je huisje ook een wijnklimaatkast, slimme speakers, een buitenkeuken en meer… Je komt hier niets tekort.

Psst: liever op vakantie in Friesland? Ga dan naar vakantiepark Brinckerduyn, waar je in dezelfde type vakantiehuizen verblijft.

Bekijken
4
premium-vakantiehuis-met-spa
premium-vakantiehuis-met-spa
premium-vakantiehuis-met-spa

Groepshuis met privé spa

Wanneer je een vakantiehuis met privé zwembad wilt huren voor een groter gezelschap, kijk dan eens naar Das Farmhaus. Dit is een luxe groepsaccommodatie in Duitsland, waar je niet alleen een eigen zwembad hebt, maar ook een privé sauna, hottub en bioscoop. Dat wordt zorgeloos vakantie vieren.

Bekijken
5
vakantie-op-texel-villapark-de-koog-8
vakantie-op-texel-villapark-de-koog-6
de koog texel

Luxe accommodatie met eigen zwembad op Texel

Lekker uitwaaien op de Waddeneilanden? Verblijf in een luxe villa op Texel! Bij De Koog kun je een zespersoons villa met privé zwembad huren. Daarnaast beschikt de villa ook over een sauna. Kortom, dit is de perfecte villa voor een wellness weekend met het gezin!

Bekijken
6
olea-all-suite
olea-all-suite
olea-all-suite

Een swim up kamer op Zakynthos

Dompel jezelf onder in luxe tijdens een vakantie bij Olea All Suite. Meerdere zwembaden, een wellnesscentrum, een fitnessruimte en meerdere restaurants… Dit 5-sterren hotel beschikt over alles wat je maar kunt wensen. Wil je ongestoord baantjes trekken, zonder andere hotelgasten? Kies dan voor de suite met privé zwembad of een Swim up kamer!

Bekijken
7
stedentrip-wellness-romantische-overnachting
b&b-luxe-hotel-weekend
stedentrip-wellness-buiten-nederland

Wellness overnachting in Brugge

Ben je op zoek naar een luxe accommodatie voor een romantisch weekendje weg? Bij B&B For 2 kun je naast de overnachting ook het wellnesscentrum boeken. Je hebt dan het verwarmde buitenzwembad, hammam, sauna, infraroodcabine en jacuzzi helemaal voor jullie alleen.

Bekijken
8
Natuurhuisje-in-Cisternino-5
Natuurhuisje-in-Cisternino-9
Natuurhuisje-in-Cisternino-12

Bijzonder vakantiehuis met zwembad

Bella Italia! Vier vakantie in Puglia, Italië, dat bekend staat om de unieke witte, ronde huisjes met kegelvormig dak. Voor een bijzondere vakantie-ervaring kun je zelf in zo’n origineel huisje slapen. Dit huisje met privé zwembad in de tuin ligt op een 2,5ha landgoed, omringt door prachtige natuur.

Bekijken
9
alegria-beach-resort
alegria-beach-resort
alegria-beach-resort

Appartement met eigen zwembad

Geniet van de ultieme zon, zee en strand vakantie in Griekenland met het hele gezin. Alegria Beach Resort is een geweldig hotel met onder andere luxe kamers, verschillende zwembaden, meerdere restaurants en bars en een fitnessruimte. Kies je voor de studio met gemeenschappelijk zwembad of toch een tweekamerappartement met privé zwembad? Welke je ook kiest, vanuit het bed duik je zo het water in!

Bekijken
10

We hebben hierboven onze favoriete accommodaties met een privé zwembad gedeeld. Er is voor ieder wat wils: van een luxe vakantie in eigen land, het zonovergoten Griekenland tot de idyllische landschappen van Puglia. Welk vakantiehuis met zwembad is jouw favoriet?

Bekijk ook:

10 vakantieparken met wellness in Nederland

 

Reacties op dit artikel

Instagram