Kom tot rust in Slovenië

De appartementen van Ortenia liggen midden in de natuur en op maar een paar minuten lopen van een van de meeste bekende thermale kuuroorden van Slovenië; Terme Olimia. Hier kan je helemaal tot rust komen!

De 6 appartementen zijn helemaal volgens ecologische principes gebouwd. Dat betekent dat je hier duurzaam kunt verblijven. Wanneer je verblijft in het appartement ervaar je het gevoel van drijven op de wolken, middenin de natuur. Het appartement biedt een prachtig uitzicht over het historische deel van de markt Podcetrtek, waar ook een machtig kasteel op de top van een heuvel staat. Het appartement beschikt ook over een terras met uitzicht op het Hof van Eden, oftewel een stukje paradijs.

De appartementen zijn mooi ingericht, alle materialen voor de meubels zijn duurzaam gebouwd, waardoor de inrichting erg natuurlijk is. Daarnaast kan je bij Ortenia genieten van lokale delicatessen, geproduceerd door de omliggende boerderijen. Het ontbijt is een bijzondere ervaring, het wordt namelijk geserveerd in een originele Sloveense mand Holandarca, met lokale producten. Nuttig het ontbijt op het terras, terwijl je de vogels om je heen het verhaal van Ortenia hoort zingen.

Bevrijd uzelf van zorgen

Voor ontspanning van lichaam en ziel, kan je gebruikmaken van de recreatiezaal, Spa center Ortenia, compleet met Finse en infrarood sauna’s en een verwarmd jacuzzi of genieten van een massage die u zal bevrijden van je zorgen en je vullen met frisse nieuwe energieën. Vergeet ook niet de prachtige uitnodigende omgeving te verkennen, die een verscheidenheid aan natuurlijke en culturele schatten te bieden heeft.

De Eco-appartementen van Ortenia zijn ook geschikt voor de zakenwereld.