Vakantiewoning met Sauna en Jacuzzi

Zo wordt het kiezen al iets makkelijker. Ontspanning, innerlijke rust, comfort, tijd voor jezelf en voor je partner – dat is de echte luxe van vandaag. Door een dagelijkse dosis stress luisteren we niet meer naar onze gevoelens en behoeftes. Een baan, huishouden, familie, en vele andere verplichtingen achtervolgen ons van dag-tot-dag en laten geen tijd voor de echt belangrijke dingen in het leven. Daarom hebben we het tot ons levenswerk gemaakt om een plek te creëren waar de tijd lijkt stil te staan.

Vakantiehuis met jacuzzi, sauna en/of zwembad

Geniet samen met je partner van een onvergetelijke vakantie in een eigen luxe vakantiesuite. Ontspan in de sauna, genieten van de massages in je eigen hottub, of kom tot rust samen met een glas wijn voor de houtkachel. Supertrips heeft een aantal vakantiewoningen met sauna, jacuzzi en/of (privé) zwembad voor je verzamelt. Een vakantiehuis met privé zwembad is natuurlijk erg fijn. Je kunt gaan en staan in het zwembad wanneer jij dat wilt. Daarnaast zijn er ook vakantiehuizen met een buitenzwembad en zelfs een overdekt zwembad. Wil je een overnachting aan zee? Hier vind je leuke vakantiehuizen aan zee!

Groepsaccommodaties met hottub, zwembad en of sauna

Moet jij het jaarlijkse familie- of vriendenweekend organiseren? Ook hier vind je de leukste groepsaccommodatie voor dit weekend. De grote vakantiehuizen zijn te vinden in zowel Nederland als Duitsland, Frankrijk, België of Slovenië. Heerlijk een weekend weg met de familie of vrienden in een groepsaccommodatie met een zwembad, dat is toch pas echt genieten? Daarnaast vind je hier ook groepsaccommodaties met een hottub of sauna. Dat familie- of vriendenweekend organiseren wordt een makkie met de wellness groepsaccommodaties die je hier vindt!