Ben jij toe aan een ontspannen vakantie, waarbij je alle luxe faciliteiten binnen handbereik hebt? Dan is een vakantievilla met privé zwembad echt is voor jou! Je hoeft het zwembad niet met andere gasten te delen, je springt zo vanuit de woonkamer het water in. In zo’n luxe vakantiehuis kan je onbezorgd genieten van elkaar. In deze blog delen we een top 5 vakantiehuizen met zwembad.

vakantiehuizen-frankrijk-bijzonder-overnachten
bijzonder-vakantiehuis

Vakantievilla in Frankrijk

Deze vakantievilla is ideaal voor een gezinsvakantie. De villa beschikt over een privé zwembad, maar ook op het park is een gezamenlijk kinderbad aanwezig. Daarnaast zijn er vele speelmogelijkheden zodat kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. De ruime vakantievilla is geschikt voor maximaal zes personen en beschikt over allerlei comfortabele faciliteiten, zoals een ligbad, wasmachine en vaatwasser.

Bekijken
1
romantische-overnachting

Super-de-luxe vakantievilla met zwembad en jacuzzi

Als je op zoek bent naar een unieke accommodatie, dan is deze Windmill villa op het idyllische eiland Santorini perfect. De luxe wit geschilderde windmolens hebben een privé zwembad, jacuzzi en eigen terras. Voor de afwisseling kan je ook een duik nemen in de zee. Het strand van Santorini ligt namelijk op slechts 800 meter van je verblijf.

Bekijken
2
Zwembad met uitzicht
Koules Estate
Zitje bij het zwembad

Vakantiehuis met zwembad en uitzicht

Een vakantiehuis met privé zwembad hoeft niet duur te zijn. Deze kleinschalige villa op het platteland geeft je veel privacy en vanaf het zwembad heb je geweldig uitzicht op het omliggende landschap. De omgeving biedt volop mogelijkheden, er is voor iedere type vakantieganger genoeg te doen.

Bekijken
3

Wellness vakantiehuis in Nederland

Zin in een luxe wellness overnachting in Nederland? TIjdens je vakantie in deze B&B heb je een privé tuin met onder andere een zwembad, sauna en jacuzzi. Je kunt zelfs een massage vragen! Zowel binnen als buiten heb je volledige privacy. Na deze romantische overnachting kom je volledig ontspannen weer thuis.

Bekijken
4
Strand

Villa met privé zwembad

Oasis Parcs Les Jardins is dé plek voor een ontspannen vakantie in Frankrijk. Het vakantiehuis met zwembad waarin je verblijft ligt aan de Adriatische kust en in een bosrijke omgeving. Het vakantiepark beschikt over veel faciliteiten, waaronder een tennisbaan, speeltuin en restaurant. Ook in de directe omgeving valt genoeg te doen. Een perfecte mix tussen ontspanning en actief bezig zijn dus!

Bekijken
5
boutique-resort-achterhoek-de-weelderik
boutique-resort-achterhoek-de-weelderik
boutique-resort-achterhoek-de-weelderik

Boutique vakantiehuis met privé zwembad en sauna

Aan luxe geen gebrek bij De Weelderik! Je verblijft in een premium vakantiehuis met privé zwembad, sauna en vele luxe voorzieningen. Ook op en rondom dit park in de Achterhoek is er voor jong en oud volop vermaak.

Helemaal leuk: boutique resort De Weelderik is het eerste vakantiepark van Europa dat geheel zelfvoorzienend is.

Bekijken
6

Vakantiehuis met privé zwembad huren

Een huisje met privé zwembad huren zorgt ervoor dat je in alle rust en met veel privacy vakantie kunt vieren. In zo’n huis ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Je kunt er een romantische overnachting van maken in een knusse villa of ga met de hele familie of vriendengroep voor een groot vakantiehuis met zwembad.

Benieuwd naar meer luxe villa’s? Bekijk ons complete aanbod hier.

Reacties op dit artikel

Instagram