Bijzondere vakantie Duitsland

Het Wirtschaftswunder, zo wordt Duitsland vaak genoemd. Wunderbar is het land zeker. Met het chique Hamburg in het Noorden, het culturele Berlijn in het Oosten, het woeste Zwarte Woud in het Zuiden en het historische Keulen in het Westen. Beleef een bijzondere vakantie in Duitsland, je zult niet teleurgesteld worden. Het fijne aan op vakantie gaan in Duitsland, is dat je niet per se met het vliegtuig moet. Je pakt gewoon de auto of de trein en reist zo af naar jullie bijzondere overnachting in Duitsland.

Ontdek Berlijn

Of je nu een fanatieke bierdrinker bent die losgaat op het Oktoberfest in München of een natuurliefhebber die de Beierse Alpen wil trotseren, het kan allemaal. Daarnaast is Duitsland ook goed te doen op een klein budget, want Duitsland is dan wel groots in aanbod, maar klein in prijzen. Vergeet vooral de hoofdstad niet, waar Oost en West elkaar ontmoeten en waar je nog steeds restanten van de Muur kunt zien. In Berlijn is geschiedenis niet iets van vroeger, daar kom je het nog op iedere straathoek tegen, levend en wel. Berlijn heeft ook een zeer bruisend nachtleven, dus dompel jezelf onder in de clubs, discotheken of gezellige cafés.

Bijzonder overnachten Duitsland

Wil je bijzonder overnachten? Duitsland heeft het allemaal. Van luxe safaritenten met privé hottub tot aan bijzondere boomhutten en van leuke pipowagens tot aan unieke hotels met thema. Als je even een weekendje weg in Duitsland wilt, zorg er dan voor dat het bijzonder wordt! Neem je vriend(in) mee en beleef een romantische overnachting met wellness bijvoorbeeld. Ben je op zoek naar een gezinsvakantie? Neem dan de kinderen mee en ga slapen bij een boer en ga op ontdekking door de mooie bossen van het Zwarte Woud. Wanneer ga jij het mooie en het diverse Duitsland ontdekken?