Authentieke accommodaties

Altijd al willen overnachten in een echt kasteel? Of ben je benieuwd hoe het is om te slapen in een molen? Tussen de schoolbanken? Wij bieden een ruime keuze uit verschillende authentieke accommodaties, prachtige, historische gebouwen die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Dompel je onder in de geschiedenis van weleer en waan je een ware kasteelheer, molenaar, monnik of wat je maar wil.  Overnachten in een van deze authentieke accommodaties is een ervaring om nooit te vergeten.

Bijzonder overnachten in een kasteel

Kastelen lijken niet meer van deze tijd. Maar niets is minder waar! Tegenwoordig zijn ze gerenoveerd naar unieke hotels door heel Europa. Deze kastelen bieden vaak enorme luxe en comfort en zijn rijk aan geschiedenis. Doordat veel kastelen als monument staan geregistreerd zijn door het hele hotel vaak originele authentieke elementen terug te vinden. Ontdek de geschiedenis, cultuur en geniet van de luxe tijdens jouw bijzondere overnachting in een kasteel. Om de keuze wat makkelijker te maken, bekijk dan de top 5 unieke kasteelovernachtingen.

Wat maakt deze accommodaties authentiek?

Dat verschilt natuurlijk per accommodatie. Maar in de meeste gevallen is het het verhaal achter het pand, de boom of wat voor overnachting je dan ook voor kiest. Kies jij voor een authentieke woonboot? Dan zit er vast een leuk verhaaltje aan vast over het voorgaande leven van deze boot, voordat het een accommodatie werd. Ga jij bijzonder overnachten in een kasteel of monumentaal pand? Dan zit er waarschijnlijk een rijke geschiedenis aan dit pareltje vast. En kies jij voor een authentieke boomhut? Dan zit je vaak in boom die al honderden jaren trots in het bos staat.

Bijzondere accommodaties

Op Supertrips vind je de leukste en mooiste bijzondere accommodaties binnen en buiten Nederland. En ieder pareltje is uniek op een eigen manier. Deze bijzondere accommodaties zijn perfect als je op zoek bent naar een overnachting die nét even wat meer biedt dan een ‘normale’ hotelkamer.