Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Woonboot in Languedoc-Roussillon

Frankrijk - Villedubert

€ 951
Prijs per kamer per week
Belvilla
Deze accommodatie is direct boekbaar Naar de website
Algemeen
Ligging
Voorwaarden
Deze voormalige handelsschuit ligt op een prachtige locatie aan het beroemde Canal du Midi dat is opgenomen in de UNSECO Werelderfgoedlijst. De uiterst ruime woonboot garandeert een heel unieke vakantie met overdag uitzicht op de omliggende natuur en voorbijvarende vakantieboten, en ’s nachts een prachtige sterrenhemel.

De gerenoveerde handelsschuit werd vroeger, in de jaren ’30 van de vorige eeuw, gebruikt in België en Frankrijk. In 2005 is het volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een modern en comfortabel huisje op het water. Het heeft een prachtige ruime keuken en eetkamer, biedt slaapplaats aan zes personen en is van alle moderne gemakken voorzien. Bovenop het schip vind je een overdekt terras met mooi uitzicht op het water. Er is zelfs een klein tuintje aan wal.

Er zijn talloze activiteiten en uitstapjes te ondernemen in de directe omgeving van de woonboot, met de fiets of auto. Zo ligt vestingstad Carcassonne op zo’n 20 minuten rijden, of bezoek de Kathaarse burchten en kastelen. De kloof en grotten van Cabrespine zijn ook erg indrukwekkend. Er is teveel om op te noemen.

Een verblijf op de boot wordt afgeraden aan families met kinderen onder de 7 jaar, of gezinnen met kinderen die nog niet kunnen zwemmen.

Naar de website

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

1 Woonboot voor 6 personen

Gezellige woonboot met volledig ingerichte keuken en slaapplaatsen voor 6 personen.

Woonboot voor 6 personen
€ 951