Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

KunstKeten

Nederland - Verschillende locaties in Drenthe

€ 150
Prijs per kamer per nacht
Helaas is deze kamer niet beschikbaar op deze data.
Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan - Hoe werkt het?
Algemeen
Activiteiten
Ligging
Voorwaarden
Wild kamperen in Nederland, in een bijzondere accommodatie! Er is nu een mogelijkheid om echt te genieten van de rust in de vrije natuur, in Drenthe. Je overnacht in een KunstKeet op de mooiste plekjes. Weg van de massa kan je een nacht of weekend verblijven in een artistiek vormgegeven accommodatie.

Bij de formule KunstKeten is niet alleen de accommodatie uniek, maar juist de locatie in de natuur maakt het verblijf extra bijzonder. Zo kan je overnachten op een afgelegen plek in het Boswachterij Gieten – Borger, aan een ven, bij het Loomeer of in de Hunzevallei. Het is een bijzonder concept om alleen, samen met je partner of met je familie of vrienden te beleven. Ook voor kinderen is het een groot avontuur om in de natuur te verblijven. Samen met de boswachter zijn 11 locaties uitgekozen waar je mag overnachten.

Het logeren in een bijzondere mobiele accommodatie zorgt voor een belevenis. De KunstKeten hebben alle vier een eigen gezicht. Door de vorm, inrichting en aankleding met kunst komt de gast bij elk verblijf voor een verrassing te staan. Samen met de beeldend kunstenaars wordt er steeds gezocht naar het verder ontwikkelen van de binnen en buitenkant. Met andere woorden “wordt vervolgd……”

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via de telefoon met KunstKeten of doe een aanvraag en zij zullen je graag helpen met het kiezen van de locatie die het beste aansluit bij jouw wensen.

Activiteiten

  • Fietsroutes
  • G.P.S. Tour
  • Mountainbiken
  • Wandelroutes

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

1 Het Nest

KunstKeet Het Nest is een knusse, frisse accommodatie en is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Twee tweepersoonsbedden (stapelbed), koelbox, koffie/thee faciliteiten, keukenlinnen, keukentje met benodigdheden.
Steigerhouten stoelen (binnen) met tafeltje en krukjes.
Vlonderterras met tafel en twee stoelen. Porta potti als toilet, jerry cans met vers water en een douchezak.

Het Nest
€ 150

2 Er was eens...

Met een kunstwerk van Geert de Weerd is de accommodatie een verblijf geworden met een pure uitstraling. Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Twee eenpersoonbedden, één tweepersoonsbed (hoogslaper) met aparte matrassen. Keukentje met benodigdheden. Tafeltje met 2 stoelen en 2 krukjes. Vlonderterras met 2 luie stoelen. Porta potti als wc. Jerry cans gevuld met vers water.

Er was eens...
€ 150

3 Groeten uit Grolloo

De accommodatie is stijlvol en rustiek ingericht met een kunstwerk van Merel Jonkheid. Met als thema de verhalen rondom Cuby and the Blizzards en Harry Muskee. Max. 2 personen. Tweepersoonsbed (bedstede), koffie/thee, zitje binnen, 2 tuinstoelen, keuken met benodigdheden, koelkast, jerrycan met vers water.

Groeten uit Grolloo
€ 150

4 The Raven

Knusse accommodatie met kunst van Nel Kamphuis. Met als thema het gedicht “The Raven” van Edgar Allen Poe. Twee eenpersoonbedden (beneden), één tweepersoonsbed (hoogslaper) met aparte matrassen. Keukentje met benodigdheden, koffie/thee. Klaptafel met twee stoelen en twee krukjes, vlonderterras met twee stoelen. Porta potti als toilet, douchezak en jerry cans met vers water.

The Raven
€ 150
Ontmoet Greet Oosterhuis
Jouw host bij KunstKeten
Neem contact op
Naar de website
0592-261317