Het is zo goed als zeker dat we deze winter gewoon in Nederland blijven. Wintersport in gezellige gebieden in Oostenrijk of Frankrijk is helaas niet mogelijk. Wil je toch nog weg in de winterperiode? In plaats van Wintersport hebben wij onderstaande lijst gemaakt voor een winterse vakantie in Nederland. Toch nog even weg in de winter, alleen dan niet met je ski’s de piste af, maar gezellig in eigenland!

wellness-overnachting-de-ijsvogel-10
wellness-overnachting-de-ijsvogel-3
wellness-overnachting-de-ijsvogel-4

☃️ Wellness Lodge de IJsvogel

Wat is er beter dan in een eigen wellness lodge de koude winterdagen doorbrengen? Wellness Lodge de IJsvogel ligt midden op de Veluwe en is geschikt voor twee personen. Perfect dus voor een romantische overnachting in de winter in Nederland! Na een heerlijk winterse wandeling of fietstocht kun je lekker warm worden in de opgiet sauna of sunshower.

Bekijken
1
Accommodatie Parkhotel de Wiemsel
Accommodatie Parkhotel de Wiemsel
Accommodatie Parkhotel de Wiemsel

☃️ Parkhotel de Wiemsel

Deze winter in Nederland in rust doorbrengen? Parkhotel de Wiemsel in Ootmarsum is de perfecte locatie voor een rustig verblijf in een luxe hotel. Het hotel heeft een Spa & Wellness afdeling waar je als hotelgast gebruik van mag maken. Boek een heerlijke massage of ontspan in de stoomcabine. Omdat je in het hotel verblijft mag je in het restaurant van het hotel dineren. De winter in Nederland is zo erg nog niet op deze manier!

Bekijken
2
slapen-in-een-natuurhuisje-in-nederland-eco-cottage-3
slapen-in-een-natuurhuisje-in-nederland-eco-cottage-4
slapen-in-een-natuurhuisje-in-nederland-eco-cottage-5

☃️ De Thijmse Berg

Op de Utrechtse Heuvelrug vind je vakantiepark De Thijmse Berg. Geniet van een weekend of week weg in Nederland in de Eco cottage (natuurhuisje) voor 4 personen. In het huisje heb je een eigen keuken, daar kun je dus lekker zelf je eten bereiden óf je geniet van het eten uit de eigen Brasserie.

Bekijken
3
boomhut-overijssel-molke3
boomhut-overijssel-molke3
boomhut-overijssel-molke3

☃️ Vakantiepark Mölke

Ben je een groot winterseizoen liefhebber? Dan is dit vakantiepark in Twente de juiste bestemming tijdens winter. Het gehele vakantiepark wordt omgetoverd tot een magische winterparadijs tijdens de Magische Winterweken. Een heerlijk verse oliebol of je eigen kerstboom + versiering boeken bij een overnachting tijdens de Magische Winterweken (7 december tot 3 januari). Leuk voor zowel een romantische overnachting of een wintervakantie met kinderen in eigen land.

Bekijken
4
Natuurhuisje Bergharen
Natuurhuisje Bergharen
Accommodatie natuurhuisje Bergharen

☃️ Natuurhuisje in Bergharen

De winter doorbrengen dit natuurhuisje is een grote aanrader. Het natuurhuisje is gelegen in een rustig gebied. Vanuit de grote openslaande deuren heb je een prachtig uitzicht over weilanden waar je, als je geluk hebt, misschien wel hertjes en konijnen ziet lopen!

Bekijken
5
Accommodatie Buitenplaats Holten
Accommodatie Buitenplaats Holten
Accommodatie Buitenplaats Holten

☃️ Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten is de perfecte bestemming voor een vakantie in een luxe chalet midden in de Twentse natuur. Helemaal in de winter is het prachtig op de dichtbij gelegen Sallandse Heuvelrug. En super leuk; er zijn ‘Dineren & logeren’ weken. Hier kun je zelf je 5-gangen diner samenstellen (uitleg van de chef via YouTube) en deze koken in je eigen luxe vakantiehuisje.

Bekijken
6
Hotel weidumerhout

☃️ Hotel Weidumerhout

Jij beleeft een unieke wintervakantie in Friesland bij Hotel Weidumerhout. De vrijstaande hotelkamers (kubussen) zijn perfect voor een romantische wintervakantie in eigen land. Vanuit de grote ramen in de kubus heb je een prachtig uitzicht over het platteland van Friesland. Tijdens je overnachting kun je een 3, 4 of 5 – gangen menu reserveren in het restaurant. Lekker genieten in de winter!

Bekijken
7
hof-van-salland-18
hof-van-salland-17
hof-van-salland-16

☃️ Hof van Salland

De luxe vakantievilla’s op villapark Hof van Salland zijn perfect voor een winter vakantie. De villa’s zijn van alle gemakken voorzien én je kunt wellness faciliteiten naar keuze aangeven. Hoe lekker is dat tijdens een koude winterse dag? Speciaal deze winter heeft Hof van Salland de winterse wellness weken van november t/m februari. Tijdens de winterse wellness weken ontvang je 20% korting op jouw villa met eigen sauna en whirlpool.

Bekijken
8
natuurhuisje-in-maastricht-2
natuurhuisje-in-maastricht-8
natuurhuisje-in-maastricht-1

☃️ Natuurhuisje in Maastricht

In dit bijzondere natuurhuisje in Maastricht overnacht je midden in de natuur. In de winter is het een prachtige locatie voor een verfrissende winterse wandeling of om gezellig binnen te zitten en te genieten van het mooie uitzicht.

Bekijken
9

Wintervakantie in Nederland

In de winter kun je op veel vakantieparken in Nederland je wintervakantie vieren. Zo kun je een huisje huren in de winter, slapen in een luxe chalet of villa of een wellness huisje huren. Er zijn veel mooie plekken in Nederland voor een winterse vakantie zoals Zeeland, de Veluwe of een vakantie in Limburg. Een vakantie met kinderen is mogelijk maar ook een romantische overnachting. Op Supertrips vind je veel bijzondere overnachtingen die ook geschikt zijn voor een wintervakantie in Nederland. Wil je graag met de kerst op vakantie in Nederland? Lees dan ons blog Kerstvakantie in Nederland waar je veel mooie plekjes vindt voor een Kerstvakantie.

Wil je met kinderen op vakantie tijdens de winter in Nederland? De meest kindvriendelijke bestemmingen tijdens de winter in Nederland vind je in ons blog: kindvriendelijke vakantieparken in de winter.

Vond je dit een leuk bericht? Misschien is dit ook iets voor je:

Reacties op dit artikel

Instagram