We ontkomen er allemaal niet aan: we vieren Kerst dit jaar gewoon in eigen land. Geen wintersport vakantie in een mooi kerstig dorpje in Oostenrijk/Frankrijk of een ander mooie wintersport bestemming maar een kerstvakantie in Nederland. Kortom we moeten goed oppassen en vooral veiligheid voorop stellen in dit bijzondere jaar. Dat betekent niet dat we niet op vakantie kunnen tijdens de Kerst! Misschien heb je deze zomer wel een prachtige vakantie in Nederland gehad in plaats van een vakantie in Frankrijk. Dan is het nu de tijd om in de winter óok Nederland te ontdekken. Er zijn veel vakantieparken in Nederland voor de Kerstvakantie die er alles aan doen om er een onvergetelijk Kerst ervan te maken. Hier vind je de beste vakantieparken en hotels voor jouw Kerstvakantie in Nederland.

Landal Hof van Saksen

Tijdens de Kerstperiode kun je op Landalparken heerlijk genieten van de Kerst en je gezin. Een gezinsvakantie tijdens de Kerst staat hier op 1! Zo is er een kerstbingo en kunnen de kinderen kerst koekjes bakken. Daarna je eigen kerstsok knutselen en hopelijk legt de Kerstman er een cadeautje in!

Bekijken
1
boomhut-overijssel-molke3
boomhut-overijssel-molke3
boomhut-overijssel-molke3

Vakantiepark Mölke

Op dit vakantiepark in Twente zetten ze tijdens Kerst alles in om er een geweldige Kerst van te maken. Het hele vakantiepark wordt in kerst-sferen gebracht én…. je kunt een kerstboom + versiering bijboeken zodat je gezellig samen de kerstboom kunt versieren. Natuurlijk met warme chocolademelk en voor de ouders een lekker warm drankje.

Bekijken
2

Centerparcs

Gezellig samen bij het knisperende vuurtje in het huisje tijdens Kerst na een heerlijke wandeling. Dat kan bij een kerstvakantie in Centerparcs. De kinderen kunnen mee doen aan verschillende activiteiten en ook voor ouders is er tijdens de Kerst genoeg te doen!

Bekijken
3
Resort-de-utrechtse-heuvelrug-9
Resort-de-utrechtse-heuvelrug-1
Resort-de-utrechtse-heuvelrug-2

Resort de Utrechtse Heuvelrug

Beleef de Kerst op Resort De Utrechtse Heuvelrug in een prachtig knus huisje. Het vakantiepark is helemaal ingericht in kerstsferen voor een ultieme kerstvakantie in Nederland. Dat wordt een weekendje weg met Kerst in Nederland om nooit te vergeten.

Bekijken
4

Resort de Wije Werelt

Op Resort de Wije Werelt belef je een unieke kerst ervaring in Nederland. Zo wordt een vakantie tijdens kerst in Nederland helemaal leuk. Het hele park is in kerstsferen, kinderen kunnen kerstactiviteiten doen en ouders kunnen genieten van een gezinsvakantie met kerst. Nu nog sneeuw en alles is compleet!

Bekijken
5
Natuurhuisje-in-de-lutte-5
Natuurhuisje-in-de-lutte-3
Natuurhuisje-in-de-lutte-8

Natuurhuisje in de Lutte

Vier kerst gezellig samen in een knus natuurhuisje in Twente! Dit natuurhuisje is de perfecte locatie voor een coronaproof kerst. Gezellig samen met je partner, gezin of twee vrienden kerst vieren, lekker wijntje erbij en dit wordt een Kerst om nooit te vergeten.

Bekijken
6
landal-luxe-vakantiehuizen-puur-exloo-1
landal-luxe-vakantiehuizen-puur-exloo-3
landal-luxe-vakantiehuizen-puur-exloo-4

Landal PUUR Exloo

Wil je de Kerstdagen ontspannen doorbrengen? Dan is Landal PUUR exloo de perfecte locatie om heerlijk te ontspannen. Hier vind je namelijk luxe huizen met wellness faciliteiten zoals een sauna en bubbelbad. Dat wordt heerlijk genieten van de Kerst.

Bekijken
7
natuurhuisje-in-callantsoog-5
natuurhuisje-in-callantsoog-1
natuurhuisje-in-callantsoog-8

Natuurhuisje in Callantsoog

Vier de Kerst in Callantsoog! Heerlijk genieten van de natuur, de zee en natuurlijk van Kerst! Gezellig samen met je gezin kun je hier tijdens Kerst prima vertoeven.

Bekijken
8
slapen-tussen-de-dieren-vakantie-gezin
Beekse Bergen Lodge
safari-resort-beekse-bergen-boomhut-safaritent

Vakantiepark Beekse Bergen

Beleef de Kerstvakantie in een avontuurlijke sfeer! Overnacht op Vakantiepark Beekse Bergen, en tijdens de kerstdagen een mooie actie: je ontvangt namelijk tot 30% korting op je boeking

Bekijken
9

Kerstvakantie in Nederland vieren

Je komt er niet omheen, Kerst vieren we in Nederland dit jaar. Des te meer een nog grotere reden om er een geweldige Kerst van te maken ondanks we een bijzonder jaar gehad hebben. Natuurlijk geheel coronaproof en super veilig. Kerst vieren op een vakantiepark is erg veilig. Alle vakantieparken in Nederland doen er echt alles aan om jou een leuke Kerst te bezorgen op een veilige manier. Met Kerst op vakantie in Nederland is dus niet eens zo’n slecht idee. Zo zetten de vakantieparken met Kerst alles op alles om het gezellig te maken met kerstbomen, kerstlichtjes en veel gezelligheid.

Weg met Kerst

Even weg met Kerst met je gezin of vriend of vriend? In dit blog vind je leuke tips voor een Kerstvakantie in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een huisje met Kerst, het slapen in een kinderbungalow voor de kleintjes of Kerst vieren in een boomhut in Nederland! Het maakt niet uit wat je kiest, deze vakantieparken zijn allemaal ingericht op Kerst in eigen land. Zo kun je bij de een een kerstboom bij boeken zodat je die zelf kunt opzetten, en bij het andere vakantiepark kunnen kinderen aan allemaal Kerstactiviteiten mee doen.

Gezinsvakantie met Kerst

Een gezinsvakantie met Kerst is helemaal gezellig. Samen met warme chocolademelk op de bank een kerstfilm kijken of samen de kerstboom op tuigen. Ja! Op sommige kindvriendelijke vakantieparken kun je met Kerst een kerstboom bijboeken die al helemaal opgetuigd is of die je zelf mag versieren met een heerlijk warm drankje. Hoe leuk is dat! Ook het maken van een heerlijke kerstwandeling in de bossen dichtbij het huisje een top activiteit in tijden zoals deze. De Kerstvakantie 2020 komen jullie zo wel door!

Hotelovernachting tijdens Kerst

Hierboven gaat het alleen nog over een kerstvakantie op een vakantiepark, maar natuurlijk kun je ook in een hotel de kerstdagen doorbrengen. Denk aan hotels die he-le-maal vol staan van de kerstversiering (!!) of hotels die in een prachtige stad staat welke ook mooi versiert is met Kerstdecoratie. Een overnachting in een hotel tijdens Kerst wordt zo een en al plezier. ’s avond kun je nog een heerlijk drankje drinken op de kamer en daarna kun je nog een goede kerstfilm kijken op je hotelkamer. Wij zien dit al helemaal zitten!

Reacties op dit artikel

Instagram