Een bezoek aan de sauna is heerlijk ontspannend. Jammer dat het fijne gevoel vaak zo snel weer weg is! Een goede manier om er zo lang mogelijk van te genieten, is kiezen voor een wellness met overnachting. Dan rol je na je wellness- of spa-ervaring zo je bedje in en hoef je nog even helemaal niets – behalve nagenieten.

thermea-wellness-hotel-1
sauna-thermae-wellness-hotel
hotel-thermae-wellness

Thermae Wellness Hotel

In het Thermae Wellness Hotel heb je heel veel wellnessvoorzieningen bij de hand. Bij dit hotelarrangement profiteer je namelijk van het complete saunacomplex van Thermae 2000 met thermale zwembaden (binnen en buiten), heel veel sauna’s en stoombaden. Met zoveel mogelijkheden is dit de perfecte keuze voor een compleet weekendje weg met sauna.

Bekijken
1
hof-van-salland-3
hof-van-salland-6
hof-van-salland-17

Hof van Salland

Hof van Salland heeft verschillende vakantievilla’s met wellness voor 2 personen tot zelfs 14 personen. Daar geniet je in alle privacy van bijvoorbeeld een opgietsauna, regendouche of whirlpool. Vervolgens kruip je lekker samen op de loungebank bij de haard. Je eigen privé wellness met overnachting dus!

Bekijken
2
Noord-Holland-ParkDuynvoet-Jacuzzi-1024x683

Villapark Duynvoet

In Villapark Duynvoet staan, vlak bij de Noord-Hollandse kust, de perfecte vakantiehuizen voor een privé wellness overnachting. Zo kun je kiezen voor een villa met jacuzzi en sauna in de tuin en geniet je van lekker veel privacy.

Bekijken
3
wellness-overnachting-de-ijsvogel-5
wellness-overnachting-de-ijsvogel-10
wellness-overnachting-de-ijsvogel-9

Wellness lodge de IJsvogel

Wil je graag een sauna met overnachting? Deze luxe lodge met wellness op de Veluwe beschikt over alle faciliteiten voor een romantisch overnachting met z’n tweeën. Midden in de natuur kun je volledig ontspannen in de opgietsauna of sunshower. Daarnaast is er op en rondom het vakantiepark genoeg vermaak.

Bekijken
4

Luxe wellness overnachting in Amsterdam

Combineer een weekendje Amsterdam met een luxe overnachting in hartje centrum. Het designhotel Andaz Amsterdam Prinsengracht ligt op loopafstand van alle hotspots, beschikt over luxe kamers en er is een wellnesscentrum. Voor een wellness overnachting met massage ben je hier aan het juiste adres!

Bekijken
5
wellness-overnachting-wellnessvakantiehuisje-7
Wellnessvakantiehuisje
Sauna wellnessvakantiehuisje

Wellness vakantiehuisje

Midden in nationaal park Weerribben-Wieden staan zeven wellnesshuisjes met in de tuin een houtgestookte sauna en een heerlijke jacuzzi. Kies voor een vierpersoons huisje of voor een huisje met sauna en jacuzzi voor 2 personen – ideaal voor een romantisch weekendje weg!

Bekijken
6
futuristische-boot-8
futuristische-boot-5
futuristische-boot-7

Futuristische boot op de Veluwe

Beleef een onvergetelijk weekendje weg in de natuur in deze unieke accommodatie. Boek een kamer of huur met een grote groep de gehele B&B. Zo heb je je privé wellness met overnachting! De Futuristische boot beschikt onder andere over een zwembad, sauna en fitnessruimte.

Bekijken
7
wellness-overnachting-groningen
wellness-overnachting-groningen
wellness-overnachting-groningen

Luxe wellness arrangement

Laat je in de watten leggen tijdens een weekendje weg in een luxe wellnesshotel. Boek een compleet arrangement en je hebt alle dagen toegang tot Thermen Bad Nieuweschrans. Vanuit je sfeervolle kamer stap je zo de wellnessfaciliteiten in.

Bekijken
8

Bungalow met jacuzzi

Het is de ideale mix: een bungalow op de Veluwe met een eigen jacuzzi voor lekker veel privacy, en ook nog eens een zwembad en sauna vlakbij. In de spa kun je ook beautybehandelingen boeken. Wedden dat je als herboren thuis komt na een verblijf bij weekendje sauna met overnachting?

Bekijken
9
river-lodge-met-wellness-aan-de-regge
river-lodge-met-wellness-aan-de-regge
vakantiehuisje-met-wellness-in-overijssel

River Lodge met wellness Mölke

Even onthaasten en genieten van elkaars gezelschap doe je tijdens deze wellness overnachting in een lodge aan de Regge. De lodge beschikt over een ligbad, sauna en regendouche. Vanuit dit wellness vakantiehuis heb je ook nog eens prachtig uitzicht. Hier ga je een romantische nachtje weg tegemoet!

Bekijken
10

Hotel Resort Landgoed Westerlee

Dit landgoed is omgetoverd tot een 4-sterrenhotel met 16 kamers waar een dubbele jacuzzi in de badkamer te vinden is. Daarnaast kun je als gast gebruik maken van het verwarmde zwembad (buiten) en de sauna. Alles voor een fijne wellness ervaring voor 2 personen dus!

Bekijken
11
Romantisch-overnachten
Uitzicht op de Westerschelde
Gevangentorensuite

Gevangentorensuite

Slapen in een oude toren en genieten van je eigen bubbelbad kan op deze hele bijzondere plek. Vanuit je suite in de Gevangentoren heb je lekker veel privacy en kijk je door ronde ramen uit op de monding van de Westerschelde en de gezellige boulevard. Dit weekendje wellness op grote hoogte zullen jullie niet snel vergeten.

Bekijken
12

Bekijk ook:

Reacties op dit artikel

Instagram